Edita Aradinović ovih dana uživa u uspjehu svoje nove pjesme “Životinje” koja je za kratko vrijeme osvojila srca publike. Pjevačica je otvorila dušu i priznala da nije očekivala ovakvu reakciju, ali da je, naravno, prezadovoljna.

– Što se tiče “Životinja” nadala sam se, ali da sam očekivala ovake reakcije, nisam, a onda kasnije, kada sam pogledala analitiku na YouTubeu, vidjela sam da prolazi bolje od “Magnuma” i iskreno, malo mi je i čudno, iznenađena sam, ali mi je i mnogo drago – na samom početku razgovora kaže Edita.

Pjevačica, koju su mnogi upoznali kroz grupu “Ministarke” gdje je pjevala žanrovski nešto drugačije pjesme, priznala je zašto se odlučila na ovaj pravac.

– Moram da priznam i kažem da je ovo moja priroda i to sam u stvari ja i uvijek sam znala da ću doći na ovo, samo što je meni vjerovatno trebalo malo duže. Bila sam jako mlada kad sam ušla u neku priču sa Aspirincima i “Ministarkama” i tu se ja nisam ništa pitala i birala, a da sam mogla vjerovatno bih izabrala ovako nešto – kaže Edita.

Kao što je i očekivano, ne može svima sve da se svidi pa se tako i Edita suočila sa negativnim komentarima.

– Na to prosto čovjek mora da se navikne, jer to je novi zvuk, to nije kopiranje nikoga. Ja sam mnogo zahvalna i mnogo volim Senidu i ona je jedina imala, bukvalno rečeno mu*a, da presječe i da bude ta koje će da dovede u Srbiju nešto što postoji sto godina u svijetu. Iskreno, nemam neki komentar, to je za mene potpuno normalno, zato što ne možeš da izmjestiš, pogotovu mene, koja sam pjevala “Duni vetre”, “Poplavu” i “Zver” i moram opravdati ovo što radim i vjerovatno bih se i ja začudila kada bi čula sada neku pjevačicu koja bi pjevala narodnjake i sada se prebacila na ovo… Ali mene to stvarno ne zanima, ja to slušam i radim to što volim i potpuno sam prirodna u tome, a to je cilj svega i lijepo prolazi jer je rađeno sa puno čuke i sa puno ljubavi – rekla je Edita.

Edita se osvrnula i na špekulacije koje se tiču njenog fizičkog izgleda, ali i odnosa sa njenom rođenom sestrom, pjevačicom Indirom Aradinović Indi.

– Ja sam samo jako mršava i probirljiva kada je hrana u pitanju i ne volim sve da jedem. Da, jedno vrijeme sam bila i vegan, pa sam istopila te neke masti koje su ostale i to je to, nikakve dijete i čuda – rekla je Edita i prokomentarisala da je sa sestrom Indi u najboljim odnosima:

Nas dvije smo u sjajnim odnosima, uvijek bile, najiskrenije – rekla je pjevačica za Pink.rs.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / expresstabloid.ba