– Ana nikad nije uzimala pare za seks. Ona je uvijek birala moćne muškarce u koje se zaljubljivala, a oni su imali novca da ispune sve njene želje, jer su je obožavali. Takav je slučaj bio i sa Mahmutom iz Dubaija kojeg je upoznala prije tri godine u Turskoj. Njega je mnogo voljela, kao i on nju. Mahmut ima mnogo para i pravi je milioner, jer njegov otac ima naftne bušotine po Emiratima – počela je ona priču za “Star”.

– On je tada imao 32 godine i čak se šalio kako hoće da ženi Anu, ali da mu vjera to ne dozvoljava. Pošto ona u to doba nije mogla da dobije vizu za Emirate, viđali su se u Istanbulu skoro svakog mjeseca. On joj je slao pare za avio-kartu i džeparac, a onda bi provodili po nekoliko dana u najskupljim hotelima u Istanbulu.

-Kada su bili odvojeni, redovno su imali seks preko video-poziva, pa tako ja imam fotografije koje je Ana slikala kako bi se poslije hvalila kako je Mahmut zgodan i obdaren. I ja sam ga lično upoznala kada smo išle u Istanbul, i sada se povremeno čujemo. Znam da je Ana raskinula sa njim kada je počela vezu sa Davidom Dragojevićem, ali mi je on rekao da se i dalje čuju s vremena na vrijeme – dodala je Anina nekadašnja prijateljica.

-Čak je htio da dođe u Rim kada je ona tamo bila sa Sorajom Vučelić, ali mu ona nije dala, jer voli Davida i on je to ispoštovao. Čisto sumnjam da je to ispričala Davidu, jer je od njega sakrila i da je Arapin zove. Ona je takva, tačno zna šta smije, a šta ne smije da kaže svojim partnerima. Zato je obožavaju svi dok poslije ne saznaju istinu.

Izvor vijesti: Ozren Tosic / expresstabloid.ba