Nakon što su prvi gosti sinoć uspješno izvršili svoje izazove u novima su se okušali voditeljica Doris Pinčić Rogoznica (31), bivši nogometaš i trener Robert Prosinečki (50) te glumci Filip Detelić (31) i Luka Petrušić (37), poslovni suradnici i prijatelji koji su u emisiju stigli vezani jedan za drugoga. Prvi je izazov čekao baš njih.

 

Filip i Luka morali su si izreći ono što si nikad dosad nisu rekli, odnosno dodijeliti si komplimente, ali se pri tome ne smiju nasmijati. Iako su prvi krug uspješno odradili, u drugom Luka nije stigao Filipu do kraja reći što misli, a već su obojica prasnuli u smijeh. Ipak, naposljetku su uspjeli skupiti svih pet zvjezdica za udrugu RTL pomaže djeci. Doris Pinčić Rogoznica dobila je zadatak prebaciti pet žohara iz jedne posude u drugu. Iako to nekome ne bi bilo nimalo strašno, Doris je odmah priznala da su joj kukci jedan od najvećih strahova u životu. 

Foto: nova tv

 

– Ovo su Matko, Filip, Zdenko, Ivana i Marija – zafrkavao je Rene uplašenu Doris pokušavajući je natjerati da se ”sprijatelji” sa životinjicama na stolu.

FANOVI JE PROKUŽILI

Doris ‘slučajno’ otkrila gdje je kuća koju je kupila bez kredita

 

– Ne mogu, ne mogu! Vratit ću vam za ovo! – vikala je Doris kojoj su u pomoć doletjeli Luka i Rene, no popularna je voditeljica svog jockera ipak odlučila potražiti među publikom pa je odabrala gospođu Mariju koja se hrabro uhvatila u koštac sa žoharima pa je maksimalan broj zvjezdica ubrzo bio osvojen.

Foto: nova tv

 

Antonija Blaće jedva je dočekala priliku pa Roberta Prosinečkog zamolila da konačno otkrije tajnu koja se krije iza pobjede nad Jamajkom na Svjetskom prvenstvu 1998., na kojoj je postigao i svoj legendarni gol. No i dandanas raspravlja se o tome je li loptu nabacio ili je gol gađao. U ‘Ludom baru’, 21 godinu kasnije, Prosinečki je to i otkrio pred kamerama.

 

– Da riješimo jednom za svagda – jesi li gađao ili si nabacio? – pitala ga je znatiželjna Antonija.

 

Foto: nova tv

 

– Nabacio – otkrio je Prosinečki uz poznati smiješak. Posljednji pojedinačni izazov čekao je upravo njega. Prosinečki se na trenutak morao pretvoriti u vrhunskog slastičara i pokazati svoje kulinarsko umijeće ukrašavajući tortu na čak pet katova – u samo tri minute! “Jel’ mogu ja ipak žohare?”, pitao je Prosinečki aludirajući na prethodni zadatak, priznavši da doma ne kuha. Uz slaganje katova, morao je staviti kremu, šlag i dodatke poput kandiranog voća te zapaliti rođendansku svjećicu na vrhu.

 

Uz malu Reneovu pomoć, Prosinečki je uspio skupiti pet zvjezdica, odnosno 7.500 kuna za udrugu RTL pomaže djeci. Za kraj emisije ostao je samo još zajednički izazov koji nosi bonus zvjezdicu, a riječ je o karaokama. Doris, Prosinečki, Filip i Luka uspješno su uz pomoć publike otpjevali ”Zvončiće” i zaradili dodatnih 2500 kn za udrugu RTL pomaže djeci.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

 

Izvor vijesti: Astrid Čada / 24sata.hr