HRT dobiva novo voditeljsko pojačanje – dosadašnja RTL-ova voditeljica Doris Pinčić Rogoznica (31) počinje suradnju sa Zabavnim i Mozaičnim programom javnog servisa. Trenutačno je u planu voditeljski angažman u emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska’ te vođenje projekata poput ‘Dore’. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– RTL zahvaljuje Doris Pinčić Rogoznica na ugodnoj i profesionalnoj suradnji u raznim projektima prethodnih godina. Doris želimo puno uspjeha u daljnjem profesionalnom i privatnom životu – oglasio se RTL. Doris je na RTL-u provela šest godina.

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Počela je raditi 2014. godine kad je postala voditeljica televizijskoj kulinarskog showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj’. 

KĆER IMA VIROZU

Doris Pinčić objavila fotku bez šminke: ‘Neprospavana noć…’

– Nakon gotovo šest godina rada na RTL televiziji, koji je za mene bio iznimno dobra platforma za učenje televizijskog zanata i stjecanje iskustva, mogu im reći samo jedno veliko hvala. Naša je suradnja uistinu bila više nego korektna, s obje strane, putem sam tamo stekla i brojne prijatelje, i to razdoblje smatram najljepšim do sada u mom profesionalnom životu. Ipak, vjerujem da sreća prati hrabre, i da ponekad treba izaći malo i iz tzv. zone komfora, te ispitati svoje granice i mogućnosti, pa sam stoga rado prihvatila novi izazov i ponudu koja mi je stigla s Prisavlja – kazala je Doris. Pinčić se veseli novim avanturama te iskustvima. 

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

I glumačka karijera joj je jednako uspješna. Glumila je u televizijskim serijama i kazalištu, a dobila je Nagradu hrvatskog glumišta za ulogu Lutke u predstavi ‘Lutka’ Mire Gavrana. Uz glumu, Doris završava diplomski studij komunikacija i odnosa s javnošću na studiju Edward Bernays u Zagrebu. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA ‘ZENZACIJA’:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Izvor vijesti: Helena Ivanković / 24sata.hr