Katarina Grujić prije samo nekoliko dana izašla je iz bolnice u kojoj je ležala zbog infekcije bubrega, te je mnoge iznenadila kada je pojavila na jednoj konferenciji, održanoj povodom festivala na Ušću na kom planira da nastupa. Naime, ona je u bolnici provela dvije nedjelje i otkazala je sve predstojeće nastupe zbog zdravstvenog stanja, međutim ne i ovaj, a evo i zašto:


Kad te neko pozove da pevaš na Ušću pred toliko ljudi i na tolikom prostoru gdje su sve naše zvijezde pjevale, ne znam šta da mi se desilo – ne bih odbila. Ali skratila sam nastup, na žalost, neću pjevati punih sat vremena – ispričala je ona.
Iako joj doktori, kako se navodi, ne dozvoljavaju da peva, čak ni da izađe iz kreveta, ona je rješila da zapjeva i da nastavi tamo gdje je stala.
Četiri puta dnevno sam primala terapiju od koje mi je bila muka, to su jaki antibiotici. Najviše razmišljaš o tome samo da ozdraviš. Sve drugo je nevažno kad padnete u postelju. Noći su bile najteže. Mislim da sam iz toga izašla još jača – bila je iskrena ona.

Izvor vijesti: Nina Novaković / expresstabloid.ba