Home Magazin Ljepotice DOK PERUĆICA RADI, SUPRUGA SE BAŠKARI NA PLAŽI Instagram gori od fotografija...

DOK PERUĆICA RADI, SUPRUGA SE BAŠKARI NA PLAŽI Instagram gori od fotografija iz Dominikanske Republike

Mnogima pravi zazubice.

Pripadnici estrade i generalno oni sa dubljim džepom, već nekoliko godina unazad zimske mjesece u Srbiji mijenjaju za tople i egzotične krajeve.

Najčešći izbor destinacije do skoro je bio Tajland, a onda se trend proširao na arapske Emirate, Maldive, pa i Dominikansku Republiku u kojoj trenutno boravi Ljuba Perućica sa suprugom Katarinom.Ljuba već nekoliko dana na svoj Instagram profil kači fotografije ovog nestvarno lijepog mjesta, zbog čega mnogima pravi zazubice.

– Provodimo se super, zaista uživamo s obzirom da ne putujemo tako često zbog mog posla koji radim uglavnom vikendom, teško možemo da se organizujemo.

I ovo sad smo jedva uspeli- rekao je Perućica.

Pošto većinu vremena bračni par provodi na plaži u kupaćim kostimima, otkrili su i koga više “šmekaju“ da li Katarinu ili Ljubu koji je doveo liniju u red.

– Više nju rekao bih– odgovorio je pjevač, na šta se njegova supruga nadovezala- Ne bih baš rekla, nisi ni ti za bacanje– našalila se ona u uključenju u Grand magazin.

Iako mnogi na odmoru žele da skrenu misli od problema, svakodnevice i posla, Ljuba čak i na ovom rajskom mestu ne izbegava priču o svom zanatu.

– Moj posao je muzika a od muzike nikad ne bežim. Ovde ću čak i snimiti spot za novu pemsu tako da ću raditi i ovde po malo – otkrio je Ljuba.

(aloonline.ba)