Home Sport Tenis Đoković kupio vilu u Crnoj Gori koja vrijedi milione! Izlazi na more...

Đoković kupio vilu u Crnoj Gori koja vrijedi milione! Izlazi na more i ima privatnu plažu: Sve u njoj puca, a teniser je još više dotjeruje!

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković kako saznaje “Blic” kupio je vilu u Crnoj Gori, u mjestu Ljuta, koja vrijedi milione.

Naime, Đoković je pazario nekretninu u blizini vile svog prijatelja Jugoslava Karića koji mu je i pomogao da izabere idealnu oazu mira u Crnoj Gori, gdje voli da boravi ljeti kada mu to obaveze dozvoljavaju.

Kako “Blic” saznaje, vila je u odličnom stanju, međutim, Đokovići žele da je urede u potpunosti po svojoj mjeri i posebnim afinitetima, zbog čega su sada tu radovi u toku.

Posjed srpskog asa, sličan je zdanjima u luksuznom naselju Ljuta, nalazi se na obali mora i izlazi na svoju privatnu plažu.

– Tačno je, Đoković je u Ljutoj kupio vilu. To je ogromno imanje sa kućom koje izlazi na mora. Svi ovdje imaju svoju privatnu plažu. Jugoslav Karić mu je našao vilu poput svoje što ima. Trenutno su tu radovi. Ništa ne fali tom velelepnom zdanju, samo žele da bude još bolje – tvrdi dobro obaviješten izvor za “Blic”.

Izvor: Blic