Učesnica rijalitija “Parovi” Dina Galorini jedva je izvukla živu glavu tokom noći u Aranđelovcu! Naime, Dina je prije samo 3 dana kupila automobil, a noćas joj se zapalio usred vožnje, saznaje Alo.rs.

Galorinijeva je bila sama u automobilu i kako je shvatila da nešto varniči i počinje da gori izletjela je iz kola i uspjela da sačuva svoj život!

Mještani koji su se tu zatekli su joj pritrčali u pomoć, pozvali policiju i vatrogasce, ali auto je za par minuta eksplodirao i potpuno izgorio. Kada su službe stigle, od automobila više ništa nije ostalo.

Dina tvrdi da je automobil pregledan potpuno kada ga je kupovala i sumnja da joj je neko podmetnuo požar, a policija radi na slučaju i ispituje sve okolnosti.

“Sekunde su falile da ne odem u vazduh! Izletjela sam iz kola i bacila se u šanac. Od kola ništa nije ostalo, kao bomba da je pala. Kupila sam ga prije tri dana i u servisu je sve bilo super, a sutra idem u policiju da vidim šta su ustanovili. Najveća sumnja je da mi je neko podmetnuo. Tek sada me šok uhvatio i veliki strah jer ne znam ko bi mogao to da mi uradi”, rekla je Dina za Alo.rs.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / expresstabloid.ba