Home Sport Nogomet Diego Costa: Išao sam kod jedne doktorice u Beograd. Pušila je dok...

Diego Costa: Išao sam kod jedne doktorice u Beograd. Pušila je dok me liječila

DIEGO COSTA dao je velik intervju za brazilski ESPN u kojem je, između ostalog, govorio o tome kako se 2014. išao liječiti u Beograd kod liječnice Marijane Kovačević čije su metode često osporavane.
Diego Costa i odnos s trenerima

Costa je bio ozlijeđen pred finale Lige prvaka protiv Real Madrida i spas je potražio kod doktorice Kovačević, kod koje su se prije njega liječili Alexis Sanchez, Dejan Stanković i brojni drugi poznati nogometaši.

“Kajem se što sam prihvatio neispitanu metodu liječenja i otišao kod te doktorice. Bilo je raznih priča o tom tretmanu konjskom placentom, ali puno se i lagalo. Točno je da sam išao na te terapije, a doktorica je dok sam bio na elektrošokovima popušila dvije cigarete. Imao sam dva tretmana od po dva sata. Prije toga me strašno bolio mišić, a poslije nisam osjećao nikakav bol”, rekao je Costa pa dodao:

“Onda se dogodio jedan od najtužnijih trenutaka moje karijere. Prije nego što sam i istrčao na teren u finalu Lige prvaka, osjetio sam neki grč kad sam poskočio. Probao sam igrati, ali nisam mogao. Bolje bi bilo da nisam probao ni išao na liječenje jer bi neki suigrač, koji je bio zdrav, dobio priliku.”

(index.hr)