Home Magazin Showbiz Dečko Cece Ražnatović je sin proslavljenog sportiste: Srejovićev otac bio je proglašen...

Dečko Cece Ražnatović je sin proslavljenog sportiste: Srejovićev otac bio je proglašen za najboljeg sportistu Balkana!

Ceca Ražnatović i njen novi dečko Bogdan Srejović upoznali su se na proslavi jednog rođendana.

Novi dečko pjevačice Svetlane Cece Ražnatović je Bogdan Srejović, a on radi kao menadžer najpoznatijih lokala u Beogradu i tim poslom se bavi godinama. Sada su mediji otkrili i da je Bogdanov otac Miloš Srejović, nekadašnji jugoslovenski i srpski atletičar.Miloš je rođen u Kragujevcu, a svoj grad proslavio je davne 1978. godine, kada je postao prvak Evrope u troskoku. Te godine proglašen je za najboljeg sportistu Balkana. Rezultat karijere postigao je 1981. godine, a taj skok iznosio je 17,01 metar, što je i dan danas rekord u Srbiji. Zbog povrede tetiva brzo je završio takmičarsku karijeru.Inače, Cecin dečko Bogdan ima kćerku sa Zoranom Tasovac, inače sadašnjom djevojkom Saše Kovačevića. Bogdan i Zorana su ostali u dobrim odnosima, a Srejović se upoznao sa Cecom tokom proslave jednog rođendana.

VIDEO: Prvi snimci Cece i njenog novog dečka: Uhvaćeni zajedno na ulici, držali se za ruke, a pao i poljubac!

Pjevačica Ceca Ražnatović ima novog dečka, a ta vijest danas je poput bombe odjeknula u domaćim medijima. Ekipa emisije “Paparaco lov” u ovom izdanju gledaocima je donijela i mega ekskluzivu!

Naime, paparaci su pratili Cecu od njene kuće na Dedinju, ali nisu ni slutili šta će ih sačekati u nastavku. Stigli su do Novog Beograda, a ispred jedne poslovne zgrade usnimili su jednog momka.Riječ je o Cecinom novom dečku Bogdanu Srejoviću koji je prišao automobilu u kom je bila pjevačica, otvorio vrata i poljubio je. Tako je “Paparaco lov” ekskluzivno usnimio njihov prvi poljubac u javnosti.

Zatim su otišli do jednog lokala, a sve vrijeme su se držali za ruke. Inače, Ceca i njen dečko upoznali su se na rođendanu njene drugarice. On ima kćerku sa sadašnjom izabranicom Saše Kovačevića, a pjevačica i ovaj menadžer nekoliko restorana, zajedno su skoro bili na Jahorini.


.

.

.

.


Izvor: Pink.rs