DARKO KRIO OD SVIH DA NIJE PREBOLIO ANU: Prije nesreće odbio da potpiše papire za razvod, a od njihove ljubavne priče suze same teku!

alo.rs
Iako se o pjevačici Ani Sević često piše kao o bivšoj ženi Darka Lazića, ona je naime i dalje njegova zakonita supruga.

Iako se o pjevačici Ani Sević često piše kao o bivšoj ženi Darka Lazića, ona je naime i dalje njegova zakonita supruga, a kako tvrdi dobro obaviješten izvor, Darko je deset dana pred stravični udes, odbio da potpiše papire za razvod:

“U početku je bio dogovor da se ne razvedu, već da samo nastave da žive odvojene živote. Međutim, onda su životu krenuli da im se odvijaju u drugačijim pravcima. On je vjerio svoju djevojku Marinu, a Ana je počela da priprema svadbu, i došlo je vrijeme da se i papirološki razvedu. Prije deset dana, trebalo je da to obave, međutim Darko je u posljednjem trenutku odbio da potpiše papire”, tvrdi izvor blizak paru.

Iako je priča o razvodu Ane i Darka, njihovim nevjerstvima, i svađama, aktuelna još od 2016. godine, što su oni nekoliko puta demantovali godine njih dvoje vijest o razvodu prvi put potvrđuju u januaru ove godine, da bi samo mjesec dana kasnije saopštili da od razvoda ipak neće biti ništa. Dosta se spekulisalo o razlozima ovakve njihove odluke. Dok su jedni tvrdili da je riječ o alimentaciji i podjeli imovine, drugi su pisali o tome kako se njih dvoje ipak i dalje vole.

Elem, ono što su činjenice, to je da su njih dvoje od tada počeli da vode odvojene živote, a ubrzo su se u javnosti pojavili i sa novim partnerima.

Darko Lazić je prvo imao kratku romansu sa Oliverom Matijević, hrvatskom koleginicom, na koju je vrlo brzo stavio tačku, ali je ubrzo potom, u maju 2018., ušao u vezu sa Marinom Gagić. Iako je između Ane i Marine bar u fizičkom smislu velika sličnost, pa su mnogi ovo shvatili kao činjenicu da Darko Anu još uvek nije prebolio, on je međutim nekoliko puta u javnosti saopštio kako je zaljubljen do ušiju u novu djevojku rodom iz Pećinaca, a u okolini njegovog rodnog Brestača.

U martu 2018. godine je i Ana upala u novu vezu. Naime, na sličan način kao i u Darko. Odmah nakon što je kao bomba odjeknula vest da se njih dvoje razvode, ubrzo se pojavila i informacija da je pjevačica našla novog dečka, izvesnog Danijela, beogradskog biznismena.

Dok je Ana ljeto provela sa svojim novim izabranikom i Darkovom i njenom kćerkicom Lorenom, Darko se sa novom dkevojkom Marinom provodio po Crnoj Gori. Dkelovalo je kao da su srećni sa svojim novim partnerima, a o tome su često u javnosti i govorili. Međutim i pored svega toga, njihova publika i fanovi često su sumnjali u to da između njih dvoje više nema nikakvih emocija, i sve vreme navijali za njihovo pomirenje.

Neposredno prije teške saobraćajne nesreće koju je Darko Lazić doživeo, Ana Sević je objavila svoju vjeridbu, dok je i Darko otprilike u isto vrijeme objelodanio svoju.

Kobne noći između 22. i 23. oktobra, uoči stravičnog udesa, pjevač se veselio sa društvom u kafani u Šapcu, a te noći je na svoj instagram postavio i snimak sa kog se čuje pjesma “Cvetaju lipe”, Kemala Malovića, a čije reči aludiraju na to da ju je Darko poručio upravo zbog Ane: “Cvetaju lipe ljubavi moja, i sve je isto ko prije, cvjetaju lipe al’ kosa tvoja drugome miriše”. Samo nekoliko sati kasnije Lazić je sa 1,39 promila alkohola u krvi krenuo put Brestača, i usled neprilagođene brzine, kolima sletio puta, i isprevrtao se. Darko je potom šest dana proveo u vještačkoj komi, koju su mu izazvali zbog politraume koja mu je konstatovana, a iz koje je poslije lavovske borbe za život, juče probuđen.

Prva osoba koju je ugledao bila je upravo Ana Sević. Prema navodima našeg izvora, kad ju je ugledao, Darku su se oči napunile suzama, ali ni Ana nije mogla da zaustavi svoje suze. Bilo je to vrlo potresno, i emotivno, naveo je izvor iz bolnice.

Ana je sve vrijeme bila uz Darka, molivši se za njegov oporavak, a u prilog tome da ni Darko nije u potpunosti prebolio svoju bivšu, ide i najava njegove nove pjesme. Naime, pjevač Slobodan Vasić objavio jer na svom Instagram profilu snimak Darka Lazića koji je nastao samo 10 dana prije teške saobraćajne nesreće. Darko je na ovom snimku u studiju, gdje pjeva svoju novu pjesmu koju je posvetio još uvijek bivšoj ženi Ani Sević, o čemu svjedoče riječi numere:

“Stigla me majko svaka suza tvoja, ona više nije, nije ljubav moja. Za ovu tuga nema, nema lijeka, jer ona je majko, jer ona je majko, kraj drugog čovjeka”.

Poslije spekulacija da je Ana Sević razlog tome što je Darko te noći pretjerao sa alkoholom, pa zbog toga doživio nesreću, pjevačica otkazuje svoju svadbu, a svu svoju energiju i misli usmjeruje na Darka.

Ona je u svom postu na instagramu zahvalila svima koji su se molili za Darka i poručila kako jedva čeka da Darko, izađe iz bolnice i vidi koliko je voljen.

Kako je sve počelo?

Ana Sević i Darko Lazić započeli su vezu, u martu 2013. godine, i još tada je ova vijest mnoge ostavila u nevjerici. Jedni su bili šokirani tim saznanjem, dok su drugi bili ubijeđeni da je reč o marketinškom triku.

Njih dvoje su ubrzo potom svoju vezu i javno priznali, objasnivši da se dva mjeseca prije toga između njih desila hemija. Od kada su proradile emocije, Ana I Darko su postali nerazdvojni, a bili su primjer tome da je moguće da se iz jednog bliskog prijateljstva dogodi ljubav. Prije toga, oni su se dugu samo družili, međutim to ih je zbližilo, pa je Darko tada raskinuo i vezu u kojoj je bio, dok je Ana s druge strane tog trenutka bila sama.

Krajem 2013. godine Ana je ostala u drugom stanju, vjenčali su se tajno dok je Ana bila u osmom mjesecu trudnoće, a u julu 2014, ona je na svijet donijela djevojčicu Lorenu. Darko i Ana su posle toga skoro tri godine živjeli srećno i bez većih trzavica, ali se onda 2016, pominju prvi problemi, neverstva i razvod. Iako su priče o razvodu demantovali, i pokušali da održe brak, 2018. definitivno su riješili da je vrijeme da svako krene svojim putem.

Kako sudbina međutim ima drugačije planove, tako se nekako, čini se okolnosti namiještaju u korist opstanka njihovog braka. Tome da se njih dvoje razvedu, kao da se uvijek nešto isprjči. Ovog puta, to je bila Darkova saobraćajna nesreća u kojoj je zamalo izgubio život. Da li je ovo znak da Ana i Darko pripadaju jedno drugom, i da li će ih ova nesreća na kraju i pomiriti, ostaje da vidimo.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...