Pjevačica Danijela Martinović (48) i slovenski kuhar i vlasnik restorana Tomaž Kavčič okrunili su svoje 20-godišnje prijateljstvo poslovnom suradnjom kroz prvi slovenski tonik.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– Imala je koncert u blizini i došla je k nama nešto pojesti na brzinu. Zvali su me organizatori i rekli ‘Danijela je sigurno kod tebe’, rekao je Tomaž. Slovenki kuhar prisjetio se kako je prije 20 godina upoznao Danijelu. Splićanka je te večeri požurila na nastup i opet se vratila u dvorac Zemono.

Foto: Promo

Tako je počelo njihovo prijateljstvo koje traje i danas. Postali su kućni prijatelji, Tomaž spava kod nje i Petra kad dođe u Zagreb, a sinoć su promovirali Dialogue, novi tonik čije je Danijela zaštitno lice.

Foto: Promo

– Tomaž je htio da se zove Monologue. Dugo mi je o tome pričao, a kad sam nešto htjela reći, prekinuo me sa ‘Šuti’. Trajalo je to, pa sam mu rekla da komunikacija predstavlja dijalog, ne monolog. Tako su i nazvana naša dva tonika – rekla je Danijela.

UVIJEK ISKRENA

Danijela Martinović: Majčinstvo je za mene zaista teška tema…

Promocija u dvorcu Zemono bila je za uzak krug, kako Danijela kaže, samo prijatelja. Tom prilikom najavila je i nastavak turneje ‘Neopisivo’ po Sloveniji koja započinje u veljači. Otpjevala je nekoliko setova pjesama, a u stankama su se redali Tomaževi specijaliteti. Njoke s bijelim tartufom, srdelice u limunu, lososi, brancin i štošta drugo.

Foto: Promo

– Za ove brancine zadužili smo Petra Grašu. On ih je nabavio i svježi su. Stigli danas iz Dalmacije – rekao je Tomaž kojemu se jako svidjela nova Danijelina pjesma ‘Čovjek bez adrese’ koju je premijerno izvela u dvorcu. Prije nego je otpjevala ‘Ovako ne mogu dalje’, duet s Kemalom Montenom, prvi put je ispričala i kako se upoznala s pokojnim Kemicom.

– Nismo se poznavali, a nazvao me i pričao kao da se znamo 100 godina. Ponudio mi je duet i rekao ‘Ajde, ajde, mala, kupit će ti Kemo kokice’. Nikad mi te kokice nije kupio, ali s puno ljubavi pjevam ovu pjesmu i razmišljam o Kemici – rekla je.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

 

Izvor vijesti: Tatjana Pacek / 24sata.hr