HAJDUK je danas pred punim Poljudom iznenadio Dinamo i slavio 1:0 golom Jradija. Bijeli su nakon 1259 dana slavili na Poljudu protiv momčadi iz Zagreba. Splićani su ovom pobjedom došli na prvo mjesto HNL-a.

Nakon utakmice svoje dojmove je otkrio trener Hajduka Damir Burić.

“Ovo su lijepi momenti. Ova pobjeda ide svim istinskim navijačima Hajduka koji pate s nama i iz Osijeka su se vraćali tužni i razočarani. Danas smo svi uživali u pravom ambijentu i utakmici, sretni smo zbog njih i nas”, rekao je Burić pa nastavio:

“Naš je plan bio ono što je Dinamo napravio u prvom dijelu, visoki pritisak. Našli smo neke puteve, znam da Dinamo ima kvalitetu, ali mi smo s puno hrabrosti i agresivnosti zaslužili ovu veliku pobjedu. Ovo što smo pokazali danas će nas držati duže vrijeme.

U pobjedi se ne uzvisi, a u porazu se ne ponizi, moramo naći neku srednju liniju. Jradi je uvijek bio u našim planovima, ali imao je ranije puno situacija u kojima je promašivao, sjetite se samo Koprivnice, zato me danas veseli što je on bio strijelac. Bilo bi dobro sve spomenuti jer smo kao momčad djelovali dobro i opasno. Pored vrlo dobrog Dinama smo izborili pobjedu kojoj se veselimo”, zaključio je trener Hajduka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?Izvor vijesti: / index.hr