Srpska pjevačica Lepa Brena (59) napunila je zagrebačku Arenu. Prije početka koncerta, dvorana prepuna bljeskalica dozivala ju je da izađe na pozornicu. 

Foto: petra kanić/24sata

Koncert je započela pjesmom ‘Boliš i ne prolaziš’, a pojavila se kariranoj haljini i srebrnoj majici, viseći na zvijezdi pa su je polako spuštali. Publika je vrištala na sav glas. Zatim je nastavila s pjesmama: ‘Nježna žena’, ‘Kao nova’…

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– Teško je sakriti ovu sreću i veselje da se vidimo nakon toliko mnogo godina. Idemo iz 2019. u vrijeme kad smo počeli – obratila se publici na početku, a zatim je zapjevala singl ‘Uđi slobodno’.

Foto: petra kanić/24sata

Publika se ‘raspametila’ nakon što je zapjevala ‘Jugoslovenku’, i to uz vatromet. Za svaku pjesmu ima posebnu koreografiju i barem 20 ljudi je s njom na bini u svakom trenutku. Do pozornice sjedi i podršku joj pruža suprug, Slobodan Živojinović Boba (56).

MILE VOLI DISKO

Brena prizalogajila s Bandićem na ručku: ‘Šarmantni Milan’

– U Hrvatsku sam došla nekoliko dana prije koncerta jer su mi trebale psihofizičke pripreme. U Beogradu sam s cijelom ekipom imala probe i spremna sam – rekla nam je pjevačica uoči spektakla.

Foto: petra kanić/24sata

– Bila sam na adventu i vidjela zašto je najljepši u Europi. Oduševljena sam Zagrebom u koji, neću reći, dolazim 100 godina – dodala je.

Foto: petra kanić/24sata

Otkrila nam je kako je za hrvatsku publiku izabrala najbolje pjesme od kasnih 70-ih pa sve do danas, više od 45 pjesama. Inače, njezin drugi koncert u Areni na rasporedu je u nedjelju, 15. prosinca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

 

Izvor vijesti: Tatjana Pacek, Petra Kanić / 24sata.hr