Lepa Brena kaže da voli jesti, te da je uhvati panika ako ne može da zakopča neke farmerke ili haljinu.Pjevačica priznaje i da je ljubitelj dobre kapljice, te da je Boba taj koji je uvijek opomene ako pretjera.

-Tu nisam za primjer. Boba mi dozvoljava samo čašu vinu jer zna da ću nešto zabrljati ako popijem više. Drži me dalje i od kuhinje i čaše. Čim vidim da sam se udebljala, počnem dijetu.Ja sam veliki gurman-kaže Brena i dodaje da je Aleksandar u centru pažnje.

-Otkad je Aleksandar ušao u naše živote, sve se promijenilo. Svi se takmičimo ko će da provede što više vremena s njim. Pošto živimo veoma blizu, imam običaj da uletim kod njih bez poziva samo da ga vidim nakratko. Ali sad je ipak malo teže jer Aleksandar već ima deset kilograma i krupan je momčić. Mučim se kada ga držim u rukama, pa ga prebacujem sa drugi, pa se onda malo ukrug– kaže Brena, te dodaje da je vrijeme da se posveti sebi i svojim obavezama.


-Došlo je vrijeme da brinem samo za sebe. Želim da se posvetim svom zdravlju i društvenom životu. Želim da idem na duga putovanja i da prestanem da radim-kaže Brena.

Izvor vijesti: Nina Novaković / expresstabloid.ba