Pjevačica Milena Ćeranić napravila je kratku pauzu u nastupima na Crnogorskom primorju i došla do Beograda kako bi zapjevala publici koja uvijek želi da je čuje. Pjevačica je pred kamerama popularne TV emisije priznala da uživa na moru, te otkrila da najviše voli da se sunča.
– Ja sam kao gušter, mnogo volim da se sunčam i kako se Sunce pomjera, tako se pomjeram i ja. Moja kuma voli da se našali na moj račun, pošto ona ne podnosi da se sunča. Ali ja jako volim Sunce, volim more, da gledam u vodu… – kaže Milena.

Pjevačica je priznala da sa godinama sve više cijeni sebe i najviše voli sa samom sobom da se ispriča.

– Imam tu latino ljepotu, šta, mnogo sam lijepa, sve mi se sviđa kod mene. Mentalno sam stabilnija sve što sam starija, samim tim sve bolje sebe prihvatam i svaki put kažem sebi u ogledalu “Gdje si legendo” (smijeh). Najzdravije je da se čovjek ispriča sa samim sobom, pa iako se posvađamo, pomirimo se (smijeh) – rekla je Milena.

Pjevačica je ovom prilikom otkrila koja je poznata ličnost bio njena prva ljubav, što će mnoge iznenaditi.

– Obožavam Sašu Đorđevića i dan-danas, ali on je moja druga ljubav. Prva ljubav mi je bio Bajaga, kad sam imala pet godina, presladak mi je bio, moj tip, visok dva metra, sa kosicom kovrdžavom – zaključila je pjevačica.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / expresstabloid.ba