LEGENDARNI engleski veznjak Gareth Barry igrač je s najviše nastupa u povijesti Premiershipa.

Igrajući za Aston Villu, Manchester City, Everton i WBA skupio je 653 utakmice, a danas, u svojoj 38. godini, službeno nema klub nakon što se s West Bromwich Albionom razišao koncem prošle sezone.

Međutim, dolaskom Slavena Bilića u WBA situacija se mijenja i Gareth bi mogao ponovno zaigrati za klub. Trenutačno trenira s igračima WBA-a i Bilić ima želju vratiti bivšeg reprezentativca Engleske u roster.

Barryja je u jesen karijere usporila operacija koljena pa se sada polako vraća i Bilić je optimist.

“Barry radi dobro na treningu, počeo je trčati i polako vraća kondiciju. Naš plan je potpisati ga kad se skroz oporavi i bude spreman, a njegovo iskustvo od velikog nam je značaja. Potrebni su nam iskusni igrači, a Barry je jedan od takvih”, rekao je bivši hrvatski izbornik.

Za Bilića je to samo nastavak burnog prijelaznog roka. Naime, klub je napustilo čak 13 igrača. Šest ih se vratilo s posudbe u matične klubove, pet igrača je otpušteno, a dvojica su prodana.

U isto vrijeme doveden je samo jedan novi igrač pa je Bilić nakon pritiska na upravu doveo devet novih igrača. Barry bi trebao biti deseti.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?Izvor vijesti: / index.hr