Home Magazin Reality show Anu će ovo zaboljeti: David nikad brutalniji o raskidu, pa otkrio koje...

Anu će ovo zaboljeti: David nikad brutalniji o raskidu, pa otkrio koje mu se zadrugarka dopada!

Ana Korać prije dvije nedjelje progovorila je o raskidu sa Davidom Dragojevićem, a sada je došao red da čujemo njegovu stranu priče.

Ognjen Amidžić je odmah upitao Davida da ispriča šta se desilo, ali on nije želio mnogo da govori o raskidu sa popularnom starletom, ali je naveo da je nastavio dalje.

– Nemam šta da pričam o tome, sve se to već zna. Kako sam u Zadruzi prekinuo vezu, tako sam i ovu prekinuo. Bar meni je lako da prekinem vezu – rekao je David kroz smijeh.

I zaista nije govorio više o Ani, ali zato je kao iz topa odgovorio na pitanje ko je po njemu najljepša zadrugarka koja ikad kročila u Zadrugu:

– Reći ću odmah. Nora – rekao je on, misleći na Eleonoru Miljković iz Makedonije, koja je učestvovala s njim u drugoj sezoni rijalitija.Da li je na ovaj način saopštio da je spreman za novu vezu i to sa prelijepom Makedonkom, ne znamo, ali je definitivno jasan po pitanju da ga ne pitaju za bivše, pa nije želio da odgovara na trik pitanje o Aleksandri Subotić i Ani Korać.“Da li bi volio da imaš djevojku koja izgleda kao Ana, a ponaša se kao Aleksandra ili djevojku kao Aleksandra koja se ponaša kao Ana”, na šta je on jasno rekao, “Nijedna”,

Izvor: Republika.rs