Nakon pet godina napokon će publika moći vidjeti film ‘Gospodarica zla 2’. Kad je izašao prvi dio, 2014., bio je to najbolji start filma u kojem glumi Angelina Jolie (44).

Foto: youtube screenshot

U prva tri dana prikazivanja filma je utržio oko 450 milijuna kuna samo u SAD-u, a u 47 drugih zemalja, u tom je razdoblju utržio oko 600 milijuna kuna. Ukupne cifre digle su se do 4.5 milijarde kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Igrana verzija Disneyeve ‘Trnoružice’, iz perspektive zle vještice Zlurade, koju utjelovljuje Angelina, pokazala se kao sjajan potez i u Disneyju su odmah htjeli nastavak, ali Angelina Jolie nije pristala dok se ne naprave ‘dorade’, priča joj je bila ‘preplitka’.

Foto: Profimedia

Nedavno je portal ‘Hollywood Reporter’ objavio listu najmoćnijih ljudi u središtu filmske industrije, a glumica na njoj nije među prvih sto. Iako kritičari nisu skloni hvaliti nastavak, nesumnjivo je da će Maleficent, Gospodarica zla ili luckasto Zlurada vratiti Jolie na vrh hollywoodskih moćnika.

Pet godina je prošlo dok se nije udovoljilo glumičinim zahtjevima, neki tvrde kako je cijela priča prilagođena baš njoj. Daleko od toga nije niti njena izjava koju je prije nekoliko dana rekla u razgovoru za ‘Glamour’.

Foto: Vivienne Vincent/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

– Film  je pomogao u samootkrivanju. Važno mi je što se u njegu govori o samopomoći, o traženju sebe, kao i to da je važno ostati kakav jesi bez obzira na tko kako te drugi vide ili očekuju da ćeš biti – rekla je Angelina.

U LOS ANGELESU

Angelina pokazala dom od 170 mil. kuna: Kuću joj krasi gušter

Dodala je i da je prema sebi ponekad preoštra, da si postavlja pitanja je li dobra, majka, osoba…

– Svaku noć kada legnem u krevet duboko u sebi znam tko sam, odnosno da sam dobra osoba i da drugim ljudima želim dobro. Moja djeca misle da sam vragolasta – priznala je Angelina.

Do prije desetak godina bila je najplaćenija glumica. Onda se najviše posvetila režiji, gdje je najviše uspjeha imala s ratnom dramom ‘Nesalomljivi’. Film je imao tri nominacije za Oscara i bruto zaradu od oko milijardu kuna. U međuvremenu se, osim snimanju i produciranju filmova, posvetila humanitarnom radu, a imala je i bračni brodolom. 

Foto: youtube screenshot

Od Brada Pitta (55) razvela se prije tri godine. Imaju šestero djece, Madoxa (17), Paxa (15) Zaharu (14), Shiloh (13) te blizance Vivienne i Knox (11).

NA PREMIJERI FILMA

Angelinina kći odjevena kao dječak zasjenila mamin dekolte

– Bila sam tužna i povrijeđena. To je teška lekcija, ali ipak smo se ‘obnovili’. To želim prenijeti svojoj djeci – rekla je Angelina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Izvor vijesti: Davor Lugarić / 24sata.hr