Home Magazin Showbiz Andreana Čekić zauvijek napustila Srbiju: Pjevačica spakovala kofere i otputovala, priznala šta...

Andreana Čekić zauvijek napustila Srbiju: Pjevačica spakovala kofere i otputovala, priznala šta je dovelo do takve odluke!

Folkerka Andreana Čekić odrasla je u Beču, ali se u Beograd doselila prije deset godina, jer joj je bilo lakše da iz srpske prijestonice gradi karijeru. Ipak, poslije izvjesnog vremena riješila je da se vrati u Austriju, u koju se preselila ponovo prošle godine.

Ja sam iz Beča putovala za Srbiju, pošto sam tamo odrasla, odatle sam dolazila kada sam se takmičila u “Zvezdama Granda”. Kada sam odlučila da ostanem neko vrijeme u Beogradu, nisam baš planirala da to bude jedanaest godina. Šta znam, u januaru sam odlučila da se vratim tamo, da mi baza bude u Beču i mislim da je pravo vrijeme bilo za to – kazala je ona nedavno.

– Tamo je skroz drugačija energija, bar za mene, ali ja uvijek govorim isključivo u svoje ime, možda se nekome ne dopada taj ili neki drugi grad, ali ja tamo uživam i kad izađem negdje, i u šetnji sa svojim kučićima, a ja to ovdje ne mogu – priznala je tada pjevačica, te istakla da više ne želi da javno eksponira svoj privatni život.

– Nećeš mi zamjeriti ni ti, a ni moja publika, ja sam odlučila da stvarno više ne pričam javno o svom ljubavnom životu iz razloga što sam ja u prethodnoj vezi prošla zaista jednu medijsku torturu i jako je bilo teško za mene sve to da podnesem. Naravno, naučila sam da se nosim s tim, ali sam sada odlučila i da sve sačuvam za sebe, barem onoliko koliko ja to mogu. Bitno je da sam ja stvarno srećna i ispunjena – rekla je Andreana, koja iza sebe ima jedan brak.

.

.

Izvor: telegraf.rs