Pjevačica Anabela Atijas (45) nakon razvoda od Andreja Atijasa (33) otkrila je šta je razlog neuspjeha njenog braka.

Anabela je priznala da je učešće njene kćerke Lune Đogani u Zdaruzi uticalo na krah ljubavi sa Atijasom. Naime, pjevačica i njen bivši muž su se, prema njenoj priči, umorili podržavajući Lunu.

– Lunin uspjeh je i naša borba, tu stavljam i Andreja, to je njegova zasluga i to velikim dijelom, bili smo tim koji je prošao kroz Zadrugu, iako nismo bili učesnici. Od Blankice, Nine koja je bila u nezgodnim godinama, koja je tinejdžerka… Svi smo učestvovali u tome da ona dođe na taj “tron”, zaista je zaslužila da bude na njemu. Bez obzira što je sve na kraju ispalo ovako, da je sa jedne strane tron, sa druge strane, da kažem, je propast jedne veze. Podržavajući Lunu, mislim da nije ni meni, ni njemu žao, bez obzira što smo se umorili – kaže Anabela za Telegraf JETSET.

Pjevačici ni malo nije lako, kako je rekla, jer je njena porodica ponovo rasturena.

– Vrijeme je radilo za nas, nije to bilo preko noći, ni neka nagla odluka, to je bilo procesuirano i postepeno. Ni malo nije lako, ni za pohvalu, jedna porodica je ponovo rasturena. Ne znači da nećemo biti najbolji prijatelji, bolji nego u braku, zarad svog djeteta koje je predivno i koje to zaslužuje – objašnjava Anabela.

– Najmanje je ljubav ugašena, mi smo pod pritiskom od kada smo zajedno. Borili smo se kao lavovi, ali se izgubila ta neka bliskost, ta neka energija, kao da su se udaljile dvije duše. Jedna ide svojim putem, druga svojim, znaš ono kad bježiš od toga da priznaš da to ne treba da bude kako jeste, već da će on biti sretniji tamo negdje, da mene negdje čeka moja sreća i vjerujem u to. Ne prihvatam da je to to u mojih 45 godina i ljubavnih krahova koje sam imala od pokojnog dečka pa do sad… To nije patetika, radujem s svemu što me čeka i ponosna sam na svaki trag i ožiljak koji nosim, a ostala sam dosljedna sebi – rekla je Anabela.

Pjevačica je u prijateljskim odnosima sa bivšim mužem, pa je za njegovu djevojku saznala od njega, a ne preko društvenih mreža.

– On je meni rekao da ima djevojku, prije nego što su mediji saznali. Imamo baš otvoren odnos i mnogo mu znači moje mišljenje, i poštuje ga. Naravno, ne želim da utičem na njegovu sreću… – kaže Anabela koja i dalje vjeruje u ljubav.

– Nikada neću prestati da vjerujem u ljubav, smatram da sam rođena da budem voljena i da volim. Kao i Luna, vidjeli ste kroz Zadrugu. Mislim da Bog ima neke planove za nas, samo treba reći: “Okej, tu sam, čekam strpljivo, pratim te i vjerujem u tebe” – zaključila je Anabela.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)