Alisson će izbivati s terena bar sljedećih šest tjedana, prenosi Daily Mail. Tako će prvi golman Liverpoola neočekivano postati Adrian (32) koji je ovog ljeta stigao iz redova West Hama. 

Foto: CARL RECINE

Prema navodima engleskih medija, brazilski je golman napustio stadion u kolicima. Na pitanje novinara radi li se o rupturi mišića kod Alissona, menadžer Jurgen Klopp odgovorio je: ‘Možda’. Ako se zaista radi o rupturi, Becker će morati izbivati i dulje vrijeme. Tako bi golman ‘redsa’ mogao propustit pet ligaških utakmica te prvu utakmicu u Ligi prvaka.

Foto: PHIL NOBLE

Kako bi u Liverpoolu imali dodatnu sigurnost, Klopp bi na mjesto trećeg golmana mogao pozvati veterana Andyja Lonergana (36) koji je ovog ljeta bio s ‘redsima’ na američkoj turneji te je branio u prijateljskoj utakmici protiv Seville koju su izgubili 2-1, a trenutno je bez kluba.

Foto: Ed Sykes/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Kao slobodni igrač može potpisati za Liverpool bez obzira na to što je prijelazni rok završio, a u iščekivanju službene potvrde ozbiljnosti Beckerove ozljede, to bi se moglo i dogoditi.Izvor vijesti: Fabijan Hrnčić / 24sata.hr