UJELA GA ZA NOS, KRV ŠIKLJALA NA SVE STRANE! Jelena unakazila Marinkovića, tukla ga je i šamarala


Ivan Marinković je poslije još jedne rasprave sa svojom djevojkom Jelenom Ilić, insistirao da oboje odu u Tajnu sobu, gdje se obratio produkciji. On je rekao da Jelena želi da izađe iz rijalitija i da moli produkciju da potpiše ugovor na 120.000 eura sa takvim dogovorom.

Ivan je počeo da objašnjava da on iz iskustva zna da je to nemoguće, iako moli produkciju da omogući Jeleni ovakav dogovor.

On je takođe rekao i da zna da će ona već sutra biti bolje, kada popije lijekove za smirenje, i napomenuo da je voli najviše na svijetu i da je on kolateralna šteta njenog ponašanja. Jelena je neko vrijeme smireno slušala šta on govori, a onda se iznervirala i nasrnula na Ivana. Lupila mu je šamar i počela da ga guši.

– Šta pričaš sad? Što si ušao ovdje, da pričaš da hoću da tražim ugovor? Šta glumiš majmuna? – vikala je Jelena, dok se Ivan branio.

Na kraju je moralo da reaguje obezbjeđenje, koje je izvuklo Jelenu iz Tajne sobe, a kako je sve to izgledalo, pogledajte u nastavku:

 

 

Izvor: Espreso.rs.

The post UJELA GA ZA NOS, KRV ŠIKLJALA NA SVE STRANE! Jelena unakazila Marinkovića, tukla ga je i šamarala appeared first on Express.

(Autor: expresstabloid.ba)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...