Lice Selene Gomez šokiralo fanove: Zašto je to napravila od sebe


Selena Gomez Društvene mreže
Lice Selene Gomez šokiralo fanove: Zašto je to napravila od sebe

Avaz.ba

Selena Gomez ove se godine prvi put pojavila na Filmskom festivalu u Kanu, a iako je za pojavljivanje izabrala niz elegantnih kombinacija, pažnju fanova privukao je neobičan izgled njenog lica.

Prvi dan festivala na premijeri filma “The Dead Don’t Die”, u kojem ima sporednu ulogu, Selena je zablistala u svilenom kompletu modne kuće “Louis Vuitton” s kratkim topićem i dugačkom suknjom s visokim prorezom. 

Dio fanova uvjeren je da se 26-godišnja glumica i pjevačica podvrgnula nizu operacija, a nikome nije jasno zašto bi to učinila kad je mlada i prirodna ljepotica. Među operacijama na kojima je, prema tvrdnjama poznavalaca plastične hirurgije, jesu operacija nosa te ubrizgavanje botoksa i filera u jagodice i usne.

– Zašto to mlade djevojke rade od svojih lica – pitanje je koje su fanovi najviše postavljali. 

Drugi se pitaju kako će izgledati kasnije.

Ovo nije prvi put da se špekulira o njenim plastičnim operacijama. Lani je obrisala svoju fotografiju koja je imala najviše lajkova na Instagramu jer su je mnogi navodili kao dokaz da je išla na povećanje grudi. 

– Nisam siguran zašto ju je obrisala, ali mislim da to ima veze s komentarima da su joj grudi umjetne i da ih je operirala – komentirao je jedan fan tada.

(Autor: Avaz)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...