DOJILA SINA U JAVNOSTI: Supruga Nikole Rokvića izazvala lavinu negativnih komentara


Bojana Barović privukla je pažnju medija promovisanjem dojenja bebe u javnosti u čemu je zdušno podržava suprug Nikola Rokvić. Ona ispričala koliko je važno da majke doje djecu i otkriva da li je u Srbiji doživjela neprijatnost zbog dojenja u javnosti.

– Mislim da smo više nezadovoljna, nego primitivna nacija kada je riječ o dojenju na javnom mjestu. Nezadovoljstvo sopstvenim životima pravi ljude takvima da su im prirodne stvari neprihvatljive. To me iskreno ne interesuje – kaže Bojana bez ustezanja i objašnjava kako je donela odluku da doji bebu uživo u programu na televiziji i da putem društvenih mreža promoviše ovakvu praksu.

– To je temelj na kome se zdravlje djeteta gradi, i vjerujem da se edukacijom i promovisanjem može povećati procenat dojilja koji je trenutno veoma nizak u Srbiji.

Otkrila je i da li ikada na javnom mjestu doživjela neku negativnu reakciju kada je odlučila da podoji bebu.

– Ne bih znala jer ne obraćam pažnju na te stvari – jasna je manekenka.

Pre nešto više od dva mjeseca Bojana je rodila drugo dijete, sina Simeona, i priznaje da nije lako čuvati dva djeteta, s obzirom na to da već ima kćerku.

– Ključ je svakako u organizaciji, ali to ne znači da je lako čak i kada smo dobro organizovani. Ono što je meni najvažnije su prioriteti, a djeca su mi svakako na prvom mjestu, pa sve ostalo. Trudim se da ni posao ne trpi mnogo, ali za poslovne obaveze će uvijek biti vremena, a njihovo djetinjstvo je jedno i ne želim da propustim ni najmanji djelić toga – iskrena je manekenka, koja otkriva da ona i Nikola podjednako učestvuju u slatkim roditeljskim obavezama:

– Mnogo mi pomaže, u stvari ne volim riječ pomaganje, već bih prije rekla da smo zajedno u svemu i funkcionišemo kao prava, sada veća porodica, gdje se vrlo dobro zna šta su čije obaveze. Starije dijete obično bude ljubomorno kada u porodicu stigne bata ili seka, ali to nije slučaj sa Bojaninom kćerkom Leonom.

– Ona Simeona obožava i sve nas je iznenadila svojom zrelošću. Nismo očekivali da će ga tako lijepo prihvatiti, ali smo se takođe veoma trudili da joj približimo sve kroz priču i igru, tako da ga je ona sa nestrpljenjem iščekivala. Vjerujem da kada se djetetu pruži mnogo ljubavi, pažnje i sigurnosti, oni izrastaju u sigurnu djecu i imaju manje problema sa prihvatanjem novonastalih situacija – smatra liijepa Novosađanka.

 

Izvor: Alo.rs.

The post DOJILA SINA U JAVNOSTI: Supruga Nikole Rokvića izazvala lavinu negativnih komentara appeared first on Express.

(Autor: expresstabloid.ba)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...