Bosanac pred svima komentirao Džidžu, koja je bila pored njega, a zbog jedne rečenice je pocrvenjela


Džidža sa svojim ocem Bosancem Blic.rs
Bosanac pred svima komentirao Džidžu, koja je bila pored njega, a zbog jedne rečenice je pocrvenjela

Bosanac voli dobru pop muziku, ali novi trendovi mu nisu baš najjasniji

Autor: Blic.rs

Dragan Stojković Bosanac pojavio se s kćerkom Džidžom jučer na “Grandu” i odmah je iskomentirao njene nove pjesme. Poznato je da Bosanac nikada nema dlake na jeziku, a tako je bilo i ovaj put.

– Izbjegavam preslušavati pjesme koja Džidža sprema, čujem krajnji proizvod tek kad je na TV-u, jer ne bih da dajem primjedbe koje možda nisu na mjestu. Nekome ko provede u studiju cijeli dan i noć treba dozvoliti da napravi krajnji proizvod. Moje viđenje muzike se možda ne poklapa uvijek s omladinom, ali njih treba pustiti, jer na njima svijet ostaje – rekao je Bosanac.

Bosanac voli dobru pop muziku, ali novi trendovi mu nisu baš najjasniji.

– Ove nove pjesme meni zvuče kao da se sam sa sobom svađaš u pjesmi, dža, bu, to ne razumijem baš. Ja volim dobru pop muziku, ovi novi trendovi mi nisu bas najjasniji. Ovo što se plasira na Balkanu Ameri ne mogu ni doći do toga. Ne miješam se u Džidžin stil odijevanja, punoljetna je, može nositi šta hoće. Ja jedino molim Boga da se uda. Izgledi da se to desi u skorije vrijeme su tanki, vrlo – rekao je Bosanac pred svima.

Džidži je bilo prilično neprijatno zbog izjave njenog oca.

– Ispljuva mi tata pjesme, a da ih još nije ni čuo. Ne razumije on muziku Niki Minaž (Nicki Minaj), Kardi Bi (Cardi B.). Svidjet će mu se kad ih bude čuo. Za brak i djecu ima vremena. Sutra izlazi pjesma “Sretno pijana”, pa vjerujem da će se tati dopasti – rekla je Džidža.

(Autor: Avaz)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...