UPOZNAJTE TITOVOG UNUKA ANDREJA: Za razliku od unuke Saše on izbjegava medijsko eksponiranje


– Sretan rođendan, Andrej i zapamti da imaš najbolju sestru na svijetu! Volim te – napisala je Saša uz nekoliko njihovih zajedničkih fotografija. Otkrila je i da je Titov unuk proslavio 46. rođendan i da su se zajedno družili na zagrebačkom Britancu.

View this post on Instagram

.. Happy b-day Andrej & remember you have the best sister in the world !! LOVE U #16041973 #bdayboy #mojmalibrat #brotherandsister #andrej #mirta #luka #zita #sara #parenthood #familygoals #lovemyfamily #diner #vine #bdaycake #joy #jazz #directorslife #womaninart #zahvalna #sisterinlaw

A post shared by Saša Broz (@brozsasa) on

Inače, Andrej je diplomirao na moskovskom univerzitetu i radi kao konsultant. Za razliku od starije sestre Saše, Andrej je veoma malo poznat u domaćoj javnosti, te čuva svoju privatnost.

Sa sestrom je veoma blizak, a ona je na društvenim mrežama ranije objavljivala neke njihove uspomene iz djetinjstva. Jednom prilikom je otkrila šta su poklonili Josipu Brozu Titu za Novu 1978. godinu, piše index.hr.

View this post on Instagram

….ovu fotografiju brat i ja poklonili smo djedu 78-e za Novu godinu. Bio je u velikom staklenom ramu kojeg je mater dovukla iz Italije. Držao ju je na svom radnom stolu u kabinetu na Brijunima. Početkom 90-tih je nestala. Odnosno kod nekoga je “u posudbi”. Nadam se da štovatelj burazovog i mog lika i djela redovito briše prašinu sa nje i da mu paše uz kutnu garnituru !! #bracoiseka #childhood #andrej #familygoals #youngandrestless #theaterdirector #minime

A post shared by Saša Broz (@brozsasa) on

-Ovu fotografiju brat i ja poklonili smo djedu 78-e za Novu godinu. Bio je u velikom staklenom ramu kojeg je mater dovukla iz Italije. Držao ju je na svom radnom stolu u kabinetu na Brijunima. Početkom 90-tih je nestala. Odnosno kod nekoga je “u posudbi”. Nadam se da štovatelj burazovog i mog lika i djela redovito briše prašinu sa nje i da mu paše uz kutnu garnituru – napisala je u opisu slike.

The post UPOZNAJTE TITOVOG UNUKA ANDREJA: Za razliku od unuke Saše on izbjegava medijsko eksponiranje appeared first on Express.

(Autor: expresstabloid.ba)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...