SANJA MALETIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O SNIMANJU COVERA: Uložite svoje pare i želim vam puno sreće so hita


Popularna pjevačica narodne muzike, rođena Tuzlanka, sa adresom stanovanja u Beogradu Sanja Maletić, poznata je ne samo po njenim hit pjesmama već i po tome što je vjeran i odan drug, ali isto tako da i kaže sve ono što joj je na umu.

Sanja se ne libi da istinu kaže svima u lice, mada kako nam je rekla, ponekad i nije to dobro, ali ona jednostavno ne može protiv sebe. U posljednje vrijeme postala je prava muzička pomama da mladi pjevači snimaju covere starih hitova i njihovih mnogo, mnogo popularnijih kolega, koji imaju mega hitove. Nekim pjevačima to odgovara, da mladost ponovno oživi njihove pjesme, a nekima i ne. Jedna od takvih je upravo Sanja Maletić, a koja je na tu temu dala veoma interesantan komentar.

-Tu je situacija pomalo nejasna, nedefinisana i ja sam se po tom pitanju oglasila kako na FB isto tako i Twiteru, a jedan od komenatara je bio i „Zašto sam ja ljubomorna, ako neki mladi pjevač snimi moju pjesmu, a on to čini iz razloga što mu se moja pjesma sviđa“???… sve je to lijepo, ali postoji ono i, ali? Kome god nije jasno, neka kupi stan, zavede ga na svoje ime, kupi namještaj, mašina za pranje suđa je obavezna, po mogućnosti dva kupatila, klima uređaj, dvokrilni frižider… pa kad ga fino sredi, ja ću doći da se uselim besplatno i da živim tu, jer mi se jako sviđa taj stan. Molim?

I ovaj put Sanja je bila direktna, a njeni mnogobrojni pratioci su je podržali u tome, pa nastavila:

-Idite fino kod tekstopisca, kompozitora i aranžera pa kupite pjesmu, snimite….uložite pare za reklamu, garderobu, šminkere, frizere, putujte od televizije do televizije, a da tu je još  amortizacija auta, dani i dani uloženi u putovanja, plaćajte usput hotele i svakako želim vam puno sreće do hita.

Sanja Maletić ovih dana veoma ubrzano radi na novim pjesmama, a objavila je i sliku sa  Rastom popularnim srbijanksim reperom, a što bi opet moglo da znači da je vjerovatno saradnja u pitanju, ali naš upit Sanja je ostala tajanstvena i samo rekla: „Sve je moguće“.

Jedno je sigurno Sanja Maletić će novim pjesmama opet pomaknuti muzičke granice na regionalnoj estradi i tako i dalje ostati u samom vrhu, gdje joj je i mjesto.

Sanja Maletić imala je još jedan uspješan nastup u Njemačkoj, a s obzirom da je ubrzo i Uskrs, pa je tako u ovoj državi sve u tom znaku, neko od posjetilaca je Sanji poklonio ofarbana jaja.

 

 

The post SANJA MALETIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O SNIMANJU COVERA: Uložite svoje pare i želim vam puno sreće so hita appeared first on Express.

(Autor: expresstabloid.ba)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...