RIJETKO SE POJAVLJUJU ZAJEDNO: Ovo je majka Seke Aleksić


Veliku podršku od starta imal aje od majke Ibrime koja se sama starala o Seki i njenom bratu.
Iako je počela da se bavi pjevanjem kako bi sebi i svojoj porodici obezbjedila dinar, Sekina majka je bila protiv toga da bude pjevačica. Da bi joj udovoljila, svjesna teških vremena koje je prošla, shvatajući da pored pjevanja mora imati i “zanat u rukama” Seka na nagovor majke, završava za ženskog frizera pa odatle potiče njena ljubav prema modi i stilizovanju kose koja se godinama razvijala i prerasla u pravu opsesiju. Opet to se može podvesti i u opis posla ali sumnjamo da bi bilo drugačije da se Seka bavi i nekom drugom profesijom.

I danas Seka sa sjetom u glasu priča o tome koliko je majka Ibrima bila požrtvovana i trudila se da njena djeca ni u čemu ne oskudjevaju. Zbog života koji je vodila i koji ne zaboravlja, Seka bezrezervno pomaže ljudima pa je tako i sa majkom često dio akcija koje pomažu mnogobrojnim ustanovama ali i pojedincima.
Majka joj je bezrezevna podrška i neko ko je usadio empatiju i saosjećajnost koja je jedna od Sekinih mnogobrojnih vrlina. Izvela je Seku na pravi put koja i pored novca koji posjeduje nikada nije bila bahata nego se trudila da na bilo koji način pomogne i izađe u susret drugima. Nesumnjivo joj je bila velika podrška i kada je mali Jakov došao na svijet.

The post RIJETKO SE POJAVLJUJU ZAJEDNO: Ovo je majka Seke Aleksić appeared first on Express.

(Autor: expresstabloid.ba)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...