Pretučen zastupnik i bivši ministar zdravstva RS Dragan Bogdanić


Pretučen zastupnik i bivši ministar zdravstva RS Dragan Bogdanić

Autor: S.K.

Bivši ministar zdravlja RS i aktuelni poslanik u Parlamentarnoj skupštini BiH Dragan Bogdanić jutros je napadnut u Tesliću.

Mediji javljaju da je zbog napada na Bogdanića, u toku saslušanje Ilije Pavlovića (56), takođe iz Teslića. 

Jedan od očevidaca napada ispričao je da je primjetio Pavlovića u kako je izašao iz auta i krenuo da urada Bogdanića.

– Mislim da ga je dva puta udario šakom u glavu, bukvalno ga nokautirao i Bogdanić je pao na zemlju, a tom prilikom su mu pukle i naočare. Napad se desio u blizini Hitne pomoći, gdje se Bogdanić zatim obratio i ukazana mu je ljekaraska pomoć – pojasnio je očevidac. 

Napadač je bio suvozač u automobilu, kojeg je navodno vozio muškarac, koji je pretučen tokom nedavnog referenduma u Tesliću. Osobe koje su napale tog muškarca, također nezvanično su se dovodile u vezu s Bogdanićem.

U PU Doboj rekli su za Srpskainfo da im je u 12 časova prijavljen napad na Bogdanića i da je na saslušanju osoba koja se dovodi u vezu sa napadom, te da je o svemu obaviješten i dežutni tužilac.

Bogdanić se javio na naš poziv i rekao da za sada ne može ništa komentarisati.

Naši sagovornici ističu da već duže vrijeme traje sukob između Bogdanića i Pavlovića, a bivši ministar je, gostujući na jednoj od televzija, rekao da je policiji i tužilaštvu prijavio prijetnje od jednog “lokalnog opasnog tipa”.

Sumnja se da je upravo mislio na Pavlovića.

(Autor: Avaz)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...