OGLASILA SE MAJKA MARKA MILJKOVIĆA: Razočarana sam i utučena


U rijalitiju “Zadruga” je nastala prava drama. Naime, Luna Đogani je pobjesnila zbog Branislava Radonića Brendona, koji joj nije kupio slatkiše u prodavnici, a sve to je bila samo kap koja je prelila čašu. Mlada blogerka već danima ima problem sa Brendonom, jer misli da se on udvara njenom dečku Marku Miljkoviću, zbog čega je više puta pravila scene.

Nedeljka, Markova majka, je otkrila kako gleda na sve što se desilo između Lune i Marka u “Zadruzi”, kako sinoć, tako i proteklih dana.
-Iskreno, ja sam se razočarala i utučena sam, nemam snage da izađem ni iz kuće, ni iz dvorišta. Mnogo mi je teško. Teško mi je što je uopšte došlo do toga da se oni smuvaju, što se kaže danas. Od muke i da se nasmijem. Nisam očekivala tolike svađe, nisam ispratila to oko hrane, ali sam gledala Milana i ugasila sam televizor. Vidim samo da ne funkcionišu. A što se mene lično tiče, ne moraju ni da funkcionišu, jer te njihove svađe ne trebaju nikome. Njihova svađa se ponovi 300 puta. Pretjerali su, što je mnogo, mnogo je. U situaciji sam da kažem da je Marko mnogo dao sebe da bude sve u redu sa njom. Ljudi ovdje govore da takvog Marka ne poznaju, on je tip koji radi svoj posao i to je to. Ovo je stvarno mučenje, ne znam ni kako da nazovem njihov odnos. Eto, bolesno je! – rekla je Nedeljka, koja nije želela previše da duži razgovor.

The post OGLASILA SE MAJKA MARKA MILJKOVIĆA: Razočarana sam i utučena appeared first on Express.

(Autor: expresstabloid.ba)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...