NOVI DEČKO ALEKSANDRE SUBOTIĆ JE OPASAN MOMAK: Ima četdreset godina i niko ne zna kaoko je stekao imovinu


Aleksandra Subotić je po povratku u rijaliti nagovjestila da je napolju čeka novi dečko i da je bivši vjerenik David Dragojević ne zanima. Radi se o četrdesetogodišnjem Novosađaninu V. A., sa kojim je učesnica rijalitija uplovila u vezu samo dvije nedjelje nakon što ju je vjerenik javno prevario.
Riječ je o opasnom momku kojeg Subotićeva godinama poznaje i samo je bilo pitanje vremena kada će završiti zajedno.

-Aleksandra i njen novi dečko upoznali su se prije nekoliko godina dok je on organizovao obezbeđenje u beogradskim i novosadskim klubovima. Ona je tada izlazila svake večeri i brzo su počeli da simpatišu jedno drugo. Ništa ozbiljnije se u tom periodu među njima nije desilo, budući da je tada bila očigledna razlika u godinama, ali je oduvijek postojala hemija. Povremeno su se dopisivali na društvenim mrežama, ali to je prestalo kada je ona započela vezu sa Davidom – priča izvor i otkriva da Aleksandra i njen novi dečko nisu bili u kontaktu sve dok je vjerenik David nije javno prevario.U Novom Sadu se svi znaju, a V. A. važi za jednog od najžešćih momaka. On se po svemu, ali apsolutno po svemu, razlikuje od Davida Dragojevića. V. A. je visok, krupan i mišićav i može Davida u zubima da nosi. Oduvijek se kretao među opasnim društvom, vozio bijesne automobile i bio u društvu najboljih riba. Iako ima 40 godina, nikada se nije ženio i živi život kao na traci. Bavi se mutnim poslovima, radio je u Beogradu kao šef obezbjeđenja i godinama je imao biznis u inostranstvu. Niko nikada nije pitao čime se tačno bavi, ali to sigurno nije ništa legalno, s obzirom na to koliko ima stanova i automobila.

The post NOVI DEČKO ALEKSANDRE SUBOTIĆ JE OPASAN MOMAK: Ima četdreset godina i niko ne zna kaoko je stekao imovinu appeared first on Express.

(Autor: expresstabloid.ba)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...