NEVRES HADŽIĆ, POBJEDNIK TAKMIČENJA „NIKAD NIJE KASNO“: Pjesmom sam publivi zahvalio na podršci


Nevres Hadžić je snimio svoju prvu pjesmu „Otišla je“. On je nakon učešča u serijalu „Nikad nije kasno“, a zatim i pobjede u prošloj sezoni nastavio da se bavi muzikom i da radi ono što najviše voli. Poseban ponos predstavlja činjenica da i njegova kćerka Elma pjeva. Nevres govori o tome kako se snašao na snimanju spota, koliko danas prati emisiju „Nikad nije kasno“, te da li je među kandidatima našao svog favorita.

 Kakve su reakcije na pjesmu „Otišla je“?

-Sa pjesmom sam u potpunosti zadovoljan što se tiče muzičkog pravca. To je ono što ja volim i otprilike što se danas i sluša i mislim da se treba prilagoditi i današnjem vremenu.

Kakva je bila saradnja sa Saškom Nikolićem i Milanom Miletićem, autorima pjesme?

-Na visokom nivou. To je ekipa koja je već provjerena. Imao sam priliku za saradnju još kada je bio pokojni Mića Nikolić živ. Tada je moja kćerka Elma Hodžić snimala svoju prvu pjesmu ,,Šta mi ovaj život sprema”.

Kako ste se snašli na snimanju spota jer ste snimali spot prvi put u karijeri?

-Snimanje spota je proteklo u jednoj lijepoj atmosferi. Ekipa je bila raspoložena i za mene jako zanimljivo. Spot je radila meni poznata ekipa iz Bijeljine MC studio direktor Željko Cvjetinović. Sve je proteklo u sjajnoj atmosferi.

Koliko vam je serijal „Nikad nije kasno“ promijenio život?

-Dosta toga. Za neke koji ne znaju ja sam se bavio muzikom 80-tih 90- tih godina. Bio sam prilično uspješan, ali nisam jednostavno bio u mogućnosti nikad da se bavim profesionalno ovim poslom. Nisu se mogle složiti neke kockice. Pojavljivanjem u ovoj emisiji ljudi su počeli da me prepoznaju gdje god se krećem i počeli su pozivi za nastupe i gostovanja i u BiH, ali u dijaspori.

Jeste li ostvarili svoj san i svoja očekivanja?

-Ja sam publici obećao da ću im pokloniti i moju prvu pjesmu kako bi im zahvalio na ogromnoj podršci koju su mi pružali tokom takmičenja. Na takmičenje me je prijavila moja supruga i moj prijatelj, a glavni cilj je ustvari bio da ostane neki trajni zapis mog pjevanja. Najveća i najdraža uspomena mi je bila da otpjevamo moja kćerka Elma Hadžić i ja jedan duet u emisiji. Ovim našim nastupom moj san se ostvario, a sve ostale krugove kroz koje sam prolazio nisam ni očekivao ali su se desila i naravno ja sam još zadovoljniji. Svakako da su i ispunjena očekivanja ovom pobjedom.

Koliko danas pratite emisiju „Nikad nije kasno“?

-Uvijek sam pratio i tako je i dan danas. Jednostavno ta emisija je puna ljubavi i emocija i onako opuštajuća za sve nas u ovom sivilu.

Imate li svog favorita?

-Naravno da imam, to je moja kolegica Elvira Lila Hamidović iz Lukavca.

Imate li u planu novu pjesmu?

-Što se tiče novih pjesama, Bože lijepog zdravlja. Sad nastupam redovno i publika to i očekuje od mene, a ja ću svakako ispuniti njihova očekivanja.

Koliko savjetujete kćerku kada je posao u pitanju?

-Elma je jako mlada krenula da se bavi i to profesionalno. Morao sam biti uz nju jer je bila maloljetna, ali i danas sam joj uvijek podrška i uvijek sam tu za nju kad god bude trebalo.

The post NEVRES HADŽIĆ, POBJEDNIK TAKMIČENJA „NIKAD NIJE KASNO“: Pjesmom sam publivi zahvalio na podršci appeared first on Express.

(Autor: expresstabloid.ba)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...