MIRKA VASILJEVIĆ U ZVEZDAMA GRANDA: Glumica odlučila da pomogne Viki Miljković, evo šta je uradila njenim kandidatima


Malo ko je očekivao da se glumica Mirka Vasiljević nađe u emisiji “Zvezde Granda” u timu Viki Miljković.

-Odmah da kažem da ja nisam dio njenog tima, ona ima ljude koji rade sa kandidatima… Ipak, s obzirom na to da sam od pete godine u medijima i poslije sam snimila “Anđele”, pa je gluma postala moj ozbiljan hobi i na kraju posao, mnogo sam ljudi za sve te godine upoznala. Sa svima sam u super odnosima, a sa nekima se i viđam i družim. Dugi niz godina znam Viki, ja sam se rodila 90-ih godina, kada je ona imala ozbiljne hitove i odrastala sam kada je bila ozbiljna pjevačica. Tokom moje karijere smo se upoznale, a poslije ostale u kontaktu. Relativno skoro smo se vidjele i počele o ženskim temama da pričamo na kafi– rekla je Mirka.

-Pričala mi je da je ova godine velika odgovornost jer su dobili mentorski rad, približila mi je svoj rad u “Zvezdama Granda” i palo joj je na pamet da joj pomognem, da se jednom pojavim i prepričam kandidatima svoje iskustvo. Ono što se od glumaca očekuje je da u svakom trenutku na sceni budu najbolji što mogu, bez obzira šta im se privatno dešava. Ja sam rekla: “Ako to tebi znači i tvojoj grupi, naravno da ću doći”. Tako su i meni neki ljudi, kada sam i ja počinjala da radim, prenosili svoja iskustva. Volim uvijek da pomognem drugima. Ja sam stvarno mislila da ću se pojaviti na 10 minuta, tako sam doživjela, dođem kao Vikina drugarica i ispričam. Međutim, došla sam na probu i vidjela kamere, studio, baš sam bila iznenađenja, jer nisam očekivala tako ozbiljan nivo. Mislila sam da ću da pričam 10 minuta, a pričala sam sat i po vremena! Uplašila sam se da li ću u tom trenutku uraditi sve kako treba jer se nisam spremala uopšte. Izvukla sam se u smislu što volim da pričam i da su oni bili super raspoloženi. Dobro je ispalo na kraju i baš sam bila zadovoljna. Tu sam kao neko ko će Viki uvijek podržati i nadam se da će njeni kandidati dogurati do finala. Isto kao što kada ja imam predstavu dođu moji prijatelji da me podrže– kaže  Mirka Vasiljević.

Glumica dodaje i da ne bi mogla da se posveti kandidatima i postane stalni član tima, najprije zbog poslovnih obaveza koje ima.

-Ne bih mogla da se uklopim u njen tim jer je to zaista ozbiljan rad. Pored svog posla i privatnog života, u ovom trenutku ne bih imala vremena da im se 100 odsto posvetim. Ukoliko bude trebalo da dođem još neki put, doći ću, naravno, da joj pomognem kao prijateljici- iskrena je Mirka.

 

Izvor: Kurir.rs.

The post MIRKA VASILJEVIĆ U ZVEZDAMA GRANDA: Glumica odlučila da pomogne Viki Miljković, evo šta je uradila njenim kandidatima appeared first on Express.

(Autor: expresstabloid.ba)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...