LEPI MIĆA I KORAĆEVA SKOVALI PAKLENI PLAN: Isplivali snimci koji dokazuju da je Anina i Davidova veza čista laž


Nakon što je Aleksandra Subotić diskvalifikovana, David i Ana su krenuli intenzivnije da se druže, pa je tu pao i poljubac, a onda je Lepi Mića zakuhao čorbu.

Pošto je lijepi Mića objasnio da Koraćeva treba da bude sa Davidom jer će tako biti u žiži javnosti ida će je to izbaciti u prvi plan, ona je djelovala vrlo zainteresovano za ovu ideju.

Nakon toga su njih dvoje napravili plan, a Koraćeva je stigla da isplanira čak i raskid!

Lepi Mića: I šta misliš koliko će to trajati sa njim?

Ana: Pa mjesec – dva.

Lepi Mića: A kako ćeš ga se riješiti poslije?

Ana: Lako, kao i svaki put! (pjeva) Sve na svoje dođe.

Ovako je tekao razgovor između njih dvoje. Mića, kada je već dogovor pao i Ana se zainteresovala za ideju, nije gubio vrijeme, već je odmah krenuo sa ubjeđivanjem Davida. Lepi Mića ga je odveo u šetnju po imanju, a onda krenuo da ga ubjeđuje:

Lepi Mića: Ušao si u neku priču koja je vrlo izazvala buru napolju. Radi se o tebi, i ne treba niko da ti soli pamet šta to znači. Ne treba da te zanimaju dušebrižnici – ja ih tako zovem.

David: Ne osjećam se baš nikako. Razmišljam kako će reagovati spolja.

Lepi Mića: Davide, ti odlučuješ. Ne odlučuju ovi spolja.

David: Teško je da je stavim u tu situaciju. Jer nisam takav da me boli kurac. I o maloj razmišljam i o svemu.

Lepi Mića: Ne treba ti i Ana sada da prekinete druženje, jer je neko došao i nešto rekao. Lijepo izgledate zajedno i konačno si pozitivan i zanimljiv. Hoćeš ponovo da urlaš i opet da ispravljaš krive Drine. Drugo kad ti se neko sviđa, to je tako i od toga ne možeš da pobjegneš.

David: Sad ja ne znam, šta je napolju i kako je Aleksandra odreagovala na to sinoć.

Lepi Mića: Kako je odreagovala… kao i svaki put što je odreagovala. Ona je takva, ti najbolje znaš kakva je ona, nemoj da ti ja govorim, ti odlučuješ o sebi.

Čini se da je David i dalje bio u nedoumici da li ipak ovu priču sa Koraćevom treba da nastavlja, ali se nakon razgovora sa Lepim Mićom upustio u ovu vezu.

Da li je i Ana sada ima emocije prema Davidu, ne zna se, ali je teško zaboraviti da je imala razrađen cijeli plan u glavi, ne samo veze, već i toga kako će i kada prekinuti sa njim. Dakle, na početku same veze emcija sa njene nije bilo.

Kako su ova dva razgovora izgledala u cjelosti pogledajte u video prilozima: 

Izvor: Alo.rs.

The post LEPI MIĆA I KORAĆEVA SKOVALI PAKLENI PLAN: Isplivali snimci koji dokazuju da je Anina i Davidova veza čista laž appeared first on Express.

(Autor: expresstabloid.ba)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...