Kendal otkrila zašto se ne uklapa među ostale Kardašijanke


Kendal: Moje sestre imaju mnogo veće obline Instagram
Kendal otkrila zašto se ne uklapa među ostale Kardašijanke

Nesretna baš zato što je članica te porodice

Avaz.ba

Iako je jedna od najplaćenijih manekenki današnjice i član jedne od najpoznatijih porodica svijeta, Kendal Džener (Kendall Jenner) priznala je da je ponekad nesretna baš zato što je dio te porodice. 

Za razliku od privatnih života njenih sestara i polusestara, njen nije haotičan, a nije baš ni oduševljena idejom da izlaže svoju privatnost u porodičnom rijaliti šouu “Keeping Up With The Kardashians”.

U novembru prošle godine priznala je da joj je u djetinjstvu bilo teško jer je mlađa sestra Kajli bila popularnija od nje.

– Često sam u svojoj sobi plakala jer je Kajli imala puno prijatelja i nisam znala šta da radim. Mislila sam da nikad neću imati prijatelje – priznala je Kendal.

Progovorila je i o činjenici i da fizički ne liči na sestre. Kako kaže, kad je bila mlađa, osjećala se kao “crna ovca” u porodici jer je jedina bila bez oblina.

– Moje sestre imaju mnogo veće obline. One imaju velike grudi, ja ih nemam. Kad sam bila mlađa, mršava curica, mislila sam da bih trebala izgledati više seksi, poput njih – rekla je.

Dodala je i da se sad osjeća “drugačije” kad se uporedi sa sestrama.

– Mislila da nisam slična njima. Imam drugačiju vibru. Volim raditi drugačije stvari – rekla je.

Ranije je priznala da ona više voli vrijeme provedeno u prirodi, dok njene sestre vole šminku i odjeću.

(Autor: Avaz)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...