Goca Tržan: Vezala bih kćerku za radijator kad bi uradila ovo


Goca Tržan: Vodi računa šta njena kćerka radi na internetu Arhiv
Goca Tržan: Vezala bih kćerku za radijator kad bi uradila ovo

Mislim da svaki roditelj treba voditi računa o tome jer je to indicija za nešto što nije kako valja u kući

Avaz.ba

Pjevačica Goca Tržan osim što redovno nastupa i što je članica žirija “Pinkove zvezdice – All stars”, u posljednje vrijeme na svom YouTubeu kanalu snima vlogove u kojima govori o raznim temama. Taj njen potez naišao je na oduševljenje javnosti koja rado posluša njene savjete.

Pjevačica je poznata kao osoba koja nema dlake na jeziku i koja vrlo rado priča o onome što drugi ne govore. Kada je u pitanju digitalno nasilje i korištenje najnovijih tehnologija, Goca priznaje da veoma vodi računa o tome šta njena kćerka radi na internetu. 

– Postoje razne aplikacije kojima to kontroliraš, to pod jedan, a pod dva, stalno uzimam telefon i kažem: “Daj mi da pregledam, da vidim šta pišeš, kome šta lajkuješ, kome šta odgovaraš”, jer ne želim gajiti malog hejterskog id**** u kući koji i svojim vršnjacima ili mojim kolegama ostavlja hejterske komentare, jer kad bih to vidjela, mislim da bih je za radijator vezala. Mislim da i svaki roditelj treba voditi računa o tome jer je to indicija za nešto što nije kako valja u kući – rekla je Goca u emisiji “Premijera”.

(Autor: Avaz)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...