ANA KOKIĆ ĆE PUBLIKU OBRADOVATI NOVOM PJESMOM: Razvod može da probudi svašta u čovjeku


„Lako je srce zašiti i poći dalje, kako se drugih plašiti od sebe manje…”, glase stihovi nove pjesme Ane Kokić. Pjevačica se razvela od supruga Nikole Rađena, a kako kaže ona, razlaz je bio na civilizovan način.

Pjesma “Ona druga ja“ izlazi uskoro, a koliko će imati autobiografskih elemenata publici ostaje da čuje.

 -Nikola i ja razveli smo se na civilizovan način. Oko svega smo se dogovorili i smatram da je to i jedini ispravan put, jer mi ljudi smo inteligentna bića i data nam je moć govora kako bismo sve probleme rješavali dogovorom. Ostali smo u izuzetno dobrim odnosima, što je zaista nesvakidašnje u ovakvim situacijama. Uvijek mi bude žao parova koji se nakon razlaza mrze i ne komuniciraju. Ne moramo da se volimo, ali ni da se mrzimo. Kada ste zaljubljeni i odlučite da s nekim uđete u brak, posljednje o čemu razmišljate su problemi, a kamoli razvod. Svi mi ulazimo u brak s mišlju da je to do kraja života. Ali kada dođe do razlaza, to može da probudi svašta u čovjeku. Sujeta i ego su čudo i nikada ne znate kada će se probuditi čak i kod najboljih osoba. Nikola i ja gradili smo godinama odnos kome je baza bila dobra komunikacija, pa ne čudi što i razvod protiče na taj način – kaže Ana Kokić.

 

The post ANA KOKIĆ ĆE PUBLIKU OBRADOVATI NOVOM PJESMOM: Razvod može da probudi svašta u čovjeku appeared first on Express.

(Autor: expresstabloid.ba)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...