Akcija ispod pokrivača: Milojko i Milijana imali strastvenu noć (VIDEO)

24sata.hr
Svojim sudjelovanjem u reality programu Parovi, Milijana i Milojko svakodnevno intrigiraju javnost, a ovaj put šuška se o njihovoj intimnosti u krevetu...

Svojim sudjelovanjem u reality programu Parovi, Milijana i Milojko svakodnevno intrigiraju javnost, a ovaj put šuška se o njihovoj intimnosti u krevetu…

Trenutno najkontroverzniji par, natjecatelji srpskog reality showa ‘Parovi’, Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) proživljavaju nove strastvene trenutke. Prethodne noći otišli su u spavaću sobu te izazvali sumnju o tome što rade ispod pokrivača, što je njihove sustanare natjeralo da odu provjeriti, prenosi Kurir.

Kada je ostalim natjecateljima showa puštena snimka u dnevnoj sobi, kako se par mazi pod pokrivačem u susjednim ‘odajama’, odmah su poželjeli provjeriti o čemu se radi.

Otišli su u sobu i podignuli im pokrivač da vide što se događa ispod, jer je Milijana više puta spomenula kako je njezin Milojko impotentan. Na kraju su se razočarali kada nisu vidjeli ništa ‘konkretno’ te su ih optužili da glume kako bi privukli pažnju gledatelja.

(24sata.hr)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...