LJUBA PANTOVIĆ IH RASKRINKALA: David i Aleksandra u dogovoru!


Majka Aleksandre Subotić, Ljuba Pantović zaprepastila je sve u “Zadruzi” kada je priznala da je čula razgovor između njene kćerke Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića.

– Pošto danas, kad smo legli da se odmaramo, Mića i Stanija su pričali o vama i taj razgovor se čuo u sobi. Ti si naišla, Ana se nasmijala, da biste u jednom momentu vas dvoje izgovorili: ,,Nemoj ja da progovorim”, a ti si rekla: ,,A, nemoj da ja progovorim, bolje ti je”. Meni i dalje nije jasno, koliko se pokrivate u lažima? Druga stvar, rekla si mu: ,,Zamolila bih te više da me ne komentarišeš van programa”. Dokle mislite da sve za*ebavate? – pitala je Ljuba.

– Ja sam ušla danas u sobu, nisi rekla ono što je tačno. On je meni prebacio da ja idem na neke konsultacije, ja sam mu rekla da on mnogo dobro zna ge ja idem. David i ja smo dvije osobe koje su zajedno bile i kad smo potpisivali ugovor. On zna neke stvari, on mi je rekao da ide na konsultacije. Rekla sam mu da ga bude sram. Rekla sam mu da ne želim da pričam sa njim mimo programa, zašto da se svađamo dok ljudi spavaju? Kad sam ušla u sobu, on je počeo da me pod*ebava, ja sam mu rekla da je to smećarski. Priča je bila o ugovoru i između nas – tvrdila je Aleksandra.

The post LJUBA PANTOVIĆ IH RASKRINKALA: David i Aleksandra u dogovoru! appeared first on Express.

(Autor: expresstabloid.ba)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...