ŠOKIRAT ĆE VAS: Stanija je vješto sakrila da je bila u braku, a evo zašto nije željela djecu


Stanija Dobrojević prvi put se javno prisjetila neuspjelog braka sa izvjesnim Rusom tokom razgovora sa Elvirom Ivazović. Tom prilikom priznala je da je bila u vjenčana dvije godine. Iako su još prije osam godina mediji pisali o tome da se starleta udala u Americi, ona je tek sada u rijalitiju iznijela te detalje iz privatnog života.

– Ja sam dva puta bila prošena. Jednom sam imala brak od dvije godine, bez djece, naravno. Ali mi nije padalo na pamet da rađam djecu prije 30. godine, jer sam željela da ostvarim svoje hirove, ciljeve – pričala je Stanija, ne odlazeći u veće detalje.

Stanijini saradnici potvrdili su ovu informaciju.

– U pitanju je bio mlad dečko koji je stranac, nije sa našeg podneblja. To je bilo odavno, ima više od pet godina kako su se rastali – rekli su oni, ne želeći da otkriju detalje razvoda.

Kako tvrde, to nije bio brak iz interesa.

– Nije bio u pitanju brak zbog papira i bilo kog interesa, već naprotiv.

Još tokom Stanijinog učešća u “Farmi 1” 2011. godine pisalo se o njenom braku, iako je starleta tvrdila da je samo u vezi. Njena majka Slavica je, pak, tada potvrdila da ima zeta i da je u pitanju Rus Vladimir Ukraintski.

– Tačno je da su se Stanija i Vladimir vjenčali u Las Vegasu. To se dogodilo u septembru prošle godine, a potom su otišli na Havaje – rekla je Stanijina majka Slavica, piše “Blic”.

Pomenuti Rus je čak nakon rastanka potvrdio cijelu priču.

– Zajedno smo proveli divne trenutke, ali je ona shvatila da joj nedostaje život u Srbiji i zbog toga je odlučila da se vrati. Što se tiče tog braka, ponijele su nas emocije – izjavio je tada Vladimir.

The post ŠOKIRAT ĆE VAS: Stanija je vješto sakrila da je bila u braku, a evo zašto nije željela djecu appeared first on Express.

(Autor: expresstabloid.ba)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...