Legenda Liverpoola se našla na udaru kritika: Pa, kako te nije stid, može da ti bude kćerka!

Sportsport.ba

Rush u vezi sa 22 godine mlađom djevojkom.

Legendarni napadač Liverpoola Ian Rush čini se nikada nije bio sretniji, a razlog je njegova 22 godine mlađa djevojka Carol Anthony.

Rush očigledno proživljava drugu mladost sa atraktivnom manekenkom, a njihova veza je u centru pažnje britanske javnosti.

Carol kaže da se još kao mala divila Rushu dok ga je gledala preko TV ekraja te dodaje da uopšte ne obraća pažnju na razliku u godinama iako se mnogi protive njihovoj vezi.

“Uvijek sam bila navijačica Liverpoola. Gledala sam Rusha preko TV-a još kao mlađa. Ne vidim razliku u godinama. Možda sam je primjetila jednom ili dva puta dok smo izlazili, ali to više ne gledam tako. Ja pokušavam zaustaviti svoj proces starenja, a on izgleda bolje nego ikad”, rekla je nedavno atraktivna manekenka.

Koliko je sretna u vezi pokazuje i podatak da ne koristi Instagram profil, a uspjeli smo da pronađemo tek nekoliko njenih fotografija na Twitteru. Na ovoj društvenoj mreži rado objavljuje slike sa svojim momkom. Njih dvoje su skupa već nekoliko godina.

Inače, Rush je tokom karijere osim za Liverpool igrao i za Juventus, Leeds United, Newcastle… Ipak, ostat će vječno upamćen kao legenda Redsa jer je u dresu ovog kluba odigrao čak 15 sezona i postigao preko 200 golova.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...