Pjevačici se ovo neće svidjeti: Miljana Kulić se obratila Goci Tržan i njenoj kćerki


Miljana Kulić dobila je sina Željka sa bivšim mužem Goce Tržan, Ivanom Marinkovićem dok je boravila u vili “Parova”, a sada je napravila neočekivan potez.

Bivša zadrugarka obratila se pratiocima putem lajva na društvenoj mreži Instagram.

U toku “lajva” u pozadini se u jednom trenutku čula pjesma Goce Tržan, a Miljana se nasmijala i poručila dok je mahala Željkovom rukom:

“Pozdrav za Gocu i Lenu, moju sestru.” Goci Tržan se ovo neće dopasti. Naime, pop pjevačica je jednom prilikom izjavila da Miljanin i Ivanov sin njoj i njenoj kćerki ne predstavlja ništa.

– Moje dijete neće biti sestra tom djetetu. Moje dijete ima toliko komplikovan život zbog svih okolnosti koje smo im priredili njen biološki otac i ja i ne želim da joj dodatno komplikujem sve. Kad napuni 18 godina, ona će imati pravo izbora, a do tada ja ću činiti sve da je zaštitim od bilo kakve zloupotrebe. To je moje dužnost kao staratelja. Ona nikome nije dužna da se pravda ili da bude u kontaktu s kim ne želi – rekla je Tržanova.

The post Pjevačici se ovo neće svidjeti: Miljana Kulić se obratila Goci Tržan i njenoj kćerki appeared first on Express.

(Autor: expresstabloid.ba)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...