Pitanje koje je takmičarka postavila Bosancu je hit, a evo kako joj je Dragan odgovorio


Vesni Pavlović Jelena Karleuša u prvom krugu rekla je da izgleda kao sa naslovnice magazina “Vog”, a takmičarka je za mentora ipak izabrala Mariju Šerifović.

Vesna se ovoga puta žiriju predstavila pjesmama “Nedelja” svoje mentorke Marije Šerifović i “Okeani” Jelene Tomašević. Njen nastup popularna šestorka nagradila je sa pet glasova, a jedini Bosanac nije dao “da”.

– Kako otopiti srce ovog gospodina – našalila se takmičarka aludirajući na Bosanca zbog kojeg nije dobila maksimalnih šest glasova.

– Staviš ga u frižider, pa poslije toga na ražanj i vidjećeš kako će se otopiti – prokomentarisao je Popović takmičarkinu šalu i tako nasmijao sve prisutne.

– Ti si talentovana i prelijepa kandidatkinja i svakako treba da budeš u takmičenju. Moraš da donoseš tekst kako treba i da u muzici praviš kontraste. Da bi nešto bilo tiho , nešto mora da bude jako i obrnuto. Pridržavaj se toga i u trećem krugu ćeš biti fantastična – poručio je Bosanac kandidatkinji, a ona mu se zahvalila na savjetu.

The post Pitanje koje je takmičarka postavila Bosancu je hit, a evo kako joj je Dragan odgovorio appeared first on Express.

(Autor: expresstabloid.ba)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...