OVA ŽELJA JOJ SE NIJE OSTVARILA: Ksenija Pajčin je teško podnijela razvod roditelja, a ovako je pričala o braku i djeci


Ksenija Pajčin prije 9 godina je ubijena iz vatrenog oružja, a upucao ju je tadašnji dečko Filip Kapisoda koji je potom izvršio samoubistvo. Pjevačica je nekada govorila šta za nju predstavlja brak, a njene riječi i dan danas izazvaju jezu.

– Smatram da bi bračni partneri trebalo da budu iskreni jedno prema drugom, ali prije svega moraju da budu prijatelji. Očevidac sam negativnog bračnog recepta jer su se moji roditelji razveli kada sam imala četrnaest godina. To mi kao djevojčici u pubertetu ni najmanje nije prijalo iako su mi mama i tata govorili kako me mnogo vole i da ja nisam kriva za njihov razlaz. Ipak, taj period ostavio je veliki trag u mojoj duši. Zvuči sebično, ali jedinci zaista teže preživljavaju takve situacije jer nemamo nikoga s kim bismo plakali, što je i najgore – rekla je Ksenija jednom prilikom i dodala:

– Posebno mučno bilo je tokom sudskog procesa koji je trajao godinama i taj osjećaj bih uporedila sa postepenim lomljenjem srca kada bilo koga od nas napusti neko veoma blizak. Sve to u meni ostavilo je gorak ukus i neizbrisiv trag. Pitala sam se da li sam ja negdje pogriješila pa mama i tata dalje nisu mogli zajedno.

Pokojna pjevačica imala je i svoj stav što se tiče majčinstva.

– Ima li išta ljepše od toga postati roditelj?! Za tu priču je potrebno dvoje i pošto nemam namjeru da se udajem više puta i znam da bih teško podnijela razvod, svađe i te mučne situacije, onda se i ne zalijećem. Dijete je svetinja i njime želim da se bavim. Radujem se tom danu – izjavila je nekada pjevačica.

The post OVA ŽELJA JOJ SE NIJE OSTVARILA: Ksenija Pajčin je teško podnijela razvod roditelja, a ovako je pričala o braku i djeci appeared first on Express.

(Autor: expresstabloid.ba)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...