IMAO JE BRAZDE OD ŽENSKIH NOKTIJU PO VRATU: Keba ispričao kakvu je nezgodu doživio na nastupu


Gosti emisije “Magazin In” bili su pjevač Dragan Kojić Keba i glumac Dragan Marinković Maca. Kako je čitava emisija tekla u zabavnom tonu, Maca je ispričao jednu zanimljivu situaciju, a koja se ticala pjevača.

– Ja sam radio “Pile Maca Šou” i Keba je bio gost. Kada je došao imao je tragove od ženskih noktiju po vratu. Ja ga pitam šta je to, on kaže: “Brate, pjevao sam, bio na koncertu, neka djevojka kao nešto da mi kaže i ja se sagnem i ona me ogrebe” – ispričao je Maca ovu zanimljivu anegdotu.

Voditeljica Sanja Marinković je zaključila da je Keba bio žrtva ženske nježnosti i ljubavi. Pjevač je imao potrebu da objasni cijelu situaciju, pa je ispričao i kako je tekao ovaj događaj.

– Hari Mata Hari i ja smo bili zajedno na turneji u Oslu. Mene svugdje žene obožavaju. Bina je bila visoka, publika dole. I jedna djevojka je htjela da me poljubi i ona me uhvatila i povukla me dole, gubio sam ravnotežu i naglo sam se povukao i ogrebala me. Ni sada mi niko ne vjeruje da je to istina – rekao je Kojić.

 

The post IMAO JE BRAZDE OD ŽENSKIH NOKTIJU PO VRATU: Keba ispričao kakvu je nezgodu doživio na nastupu appeared first on Express.

(Autor: expresstabloid.ba)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...