Djevojka jednom fotkom objasnila najveći problem pri kupovini traperica

index.hr

VJERUJEMO da će se većina žena složiti da nema veće šoping muke od kupovine traperica.

Obilaženje trgovina u potrazi za parom koji vam savršeno pristaje ponekad se čini kao nemoguća misija, a zašto je to tako, savršeno je objasnila jedna korisnica Twittera koja je također bila isfrustrirana ovim problemom.

18-godišnja Chloe Martin iz Glasgowa objavila je fotku na kojoj je usporedila sedam pari traperica istog broja, ali iz različitih high-street trgovina i slikovito prokazala najveći problem pri kupovini ovog odjevnog komada.

“Ako ste se pitale zašto se žene frustriraju oko brojeva odjeće – svaki par traperica na fotografiji je veličine 40”, napisala je. A kako i sami možete vidjeti, razlika u širini struka na trapericama s fotke je golema i zbilja je nevjerojatno da su sve istog broja. Fotka je, očekivano, postala viralni hit te je podijeljena preko 124 tisuće puta, a mnogi su joj se zahvalili na ovom otkriću.

Dakle, glavni krivci za poteškoće pri kupovini traperica su brendovi koji se očito nisu usuglasili oko konfekcijskih brojeva i najbolje bi bilo da se ne vodite njima.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...