Seka je imala “redaljke” po seoskim kafanama svako veče: Dara Bubamara se obrušila na bivšu drugaricu, … ! (FOTO)

Kurir
Dara Bubamara obrušila se na Seku Aleksić, koja je žestoko osudila njen drugi po redu p*rno-skandal i objelodanila da je njena koleginica svojevremeno svake večeri imala redaljke dok je pjevala po kafanama u Mačvi i Lipolistu.

Dara Bubamara obrušila se na Seku Aleksić, koja je osudila njen drugi po redu p*rno-situacija objelodanila da je njena koleginica svojevremeno svake večeri imala redaljke dok je pjevala po kafanama u Mačvi i Lipolistu.

Nakon što je Dara, slučajno ili namjerno, u javnost, na Instastoriju, pustila snimke u kojima g0la leži u krevetu i u ruci drži diIdo koji stavlja u usta i demonstrira o*alni s*ks, a koji je ubrzo izbrisala, nastala je opšta pometnja.

Pratioci su brže-bolje taj video skinuli i on se proširio na društvenim mrežama. I dok su mnogi podržali Daru, koja se nakon toga izvinila i napisala: “Omaklo mi se. Jbg, stisnula pogrešno dugme! Malo sam vježbala. Nek smo svi živi i zdravi”, neke njene koleginice su je osudile.

Seka Aleksić, koja je u svađi sa nekada dobrom prijateljicom, među prvima je rekla da je to degutantno.

Ona je na Instagramu napisala da nekima treba da se ukinu društvene mreže.

– Pojedinci da ugase društvene mreže! Nije za svakoga – napisala je Seka, očigledno aludirajući na Bubamaru.

Daru je ovo pogodilo, pa je nemilosrdno odbrusila nekada najboljoj drugarici. Naime, Bubamara je sa Tvitera preuzela objavu Vojislava Bajića, koji je nedavno optužio Darka Kostića za s*ksualno napastvovanje, a koji je ovoga puta brutalno napao Seku. On je o pjevačici pisao najgore gadosti objašnjavajući šta je sve navodno radila u prošlosti, a Dari se to dopalo.

U namjeri da je što jače potkači, Bubamara je printskrinovala sramne uvrede na račun koleginice, poput toga da je Seka svojevremeno imala grupni s*ks poslije nastupa u kafani u blizini Šapca, i objavila ih na Instagramu.

– Seka Aleksić momentalno da prestane sa prozivanjem Dare Bubamare da se ne oglasi pola Mačve i cijeli Lipolist po pitanju redaljki koje je imala svako veče nakon nastupa u obližnjoj kafani – stoji u objavi koju je Dara ponosno stavila na svoj Instagram.

Ipak, ona ni tu nije stala, već je na nastavila da proziva koleginicu i na račun toga što reklamira razne proizvode na svom Instagram profilu:

– Ali Seka koja nekome poručuje da ugasi društvene mreže, a ona koristi Instagram da prodaje saksije i robu iz Turske – stoji u objavi koju je Dara preuzela od jednog fana kako bi izvrijeđala koleginicu.

Aleksićeva se nakon ovih objava više nije oglašavala jer, kako kaže, ne želi da je stavljaju u isti koš s Darom.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.(Kurir)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...