JELENA KRUNIĆ PROSULA PUNU ŠERPU MLIJEKA, pa se zakačiča i ušla u žestok okršaj sa Karađorđem i Mićom! (VIDEO)

Pink.rs

Dok su se zadrugari pripremali za spavanje, došlo je do žustre rasprave između Jelene Krunić i Karađorđa Subotića.

Po Jeleninim rečima, do svađe je došlo jer joj je Karađorđe odredio koliko sme da uzme mleka iz posude, što je iznerviralo Krunićevu, pa je punu posudu sa mlekom – prosula. Krunićeva je nakon toga počela negativno da priča o Subotiću.

Ja sam prosula mleko! Zato što mi neće niko određivati koliko ću ja da uzmem. Šta da jedem sutra? On će meni da kaže koliko ću ja mleka da uzmem, marš u p*zdu materinu, bre – vikala je Krunićeva.

Zatim joj je Karađorđe odbrusio da ga ne zanima šta će ona da jede, što je još više iznerviralo Jelenu, pa je iznela niz uvreda na njegov račun.

Šta hoćeš, bre ti, klošaru jedan? Šta se praviš pametan, bre! Kretenuša ti je ona mama koja te donela na svet, znaš – nastavila je sa vikom Jelena.

U raspravu se uključio i Lepi Mića koji je pokušavao da smiri Krunićevu, ali mu to nije pošlo za rukom, s obzirom na to da je Karađorđe nastavio da provocira Jelenu.

Hajde, dođi da mafijaš malo. Dođi da mi pop*šiš – uzvratio joj je Karađorđe.

Vidno besna, Krunićeva se popela na sto i potrčala ka Karađorđu, želeći da nasrne na njega, ali je obezbeđenje reagovalo na vreme, pa nije došlo do fizičkog okršaja zadrugara.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

(Pink.rs)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...