‘U vezi sam s muškarcem pet godina i nikad se nismo vidjeli’

24sata.hr
Dopisujemo se preko poruka svaki dan, zovemo se na telefon. Imam osjećaj da ga poznajem cijeli život. On je moja srodna duša, objasnila je Dina Lohan.

Dopisujemo se preko poruka svaki dan, zovemo se na telefon. Imam osjećaj da ga poznajem cijeli život. On je moja srodna duša, objasnila je Dina Lohan.

Nisam luda, vjerujte mi da ga volim i da ću se udati za njega. U vezi smo pet godina, ali istina je da se nismo nikada vidjeli, priča Dina Lohan (56). Majka američke glumice Lindsay Lohan (32) u televizijskoj emisiji ispričala je kako je sretno zaljubljena u muškarca kojeg nije vidjela čak niti preko video poziva, a kamoli uživo.

– Dopisujemo se preko poruka svaki dan, zovemo se na telefon. Imam osjećaj da ga poznajem cijeli život. On je moja srodna duša – objasnila je Dina. Trenutno se natječe u ‘Celebrity Big Brotheru’ zbog čega je i bila pozvana u talk show.

– Kunem se stvaran je i ne izmišljam, čak sam pričala s njegovom mamom koja je bolesna i za koju se brine te zbog toga ne može putovati – rekla je. Njezin tajanstveni dečko živi u San Franciscu, dok je Dina u New Yorku te ih dijeli 4716 tisuća kilometara.

– Zar se ne bojite da vas je to netko namjerno namamio u vezu, ne mislite da iza tog online profila stoji neka izmišljena osoba – upitala ju je voditeljica emisije.

– On je stvaran! Znate, postoje i muškarci koji jednostavno ne koriste mobitele – odbrusila joj je Dina.

(24sata.hr)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...